Boliden

Mekaniker till Underhåll Flashen

Skelleftehamn

JOB_005788

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka våra arbetslag med en mekaniker till vårt platsnära underhåll. Platsnära underhållet arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll i produktionsanläggningarna för flashugn och gasrening. Det mekaniska underhållet spelar en viktig roll i arbetet med att säkerställa kvalité och volymer i Rönnskärs processer.

 

Dina arbetsuppgifter som mekaniker innebär att du utför reparationsarbeten på mekanisk utrustning och arbetar med förebyggande underhåll samt bidrar till teknisk utveckling. Arbetet innefattar även att tillverka och reparera befintlig utrustning samt tillverka och montera mindre stålkonstruktioner.

 

Du deltar aktivt i avdelningens arbete med ständiga förbättringar, deltagande i arbetsplatsträffar, utvecklingssamtal, gruppåtagandemöten och utbildningsinsatser av olika slag.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill ta ansvar för att lösa problem som uppstår, vara noggrann och systematisk i ditt arbete. Du ska ha god planeringsförmåga, vara stresstålig och kvalitetsmedveten samt känna ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, är bra på att bygga goda relationer samt har ett praktiskt handlag. Personliga egenskaper värderas högt.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Gymnasieutbildning med relevant inriktning t.ex. industriprogrammet

• Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• Goda allmänna IT-kunskaper

• Grundläggande kunskaper i svenska och engelska

• B-körkort

 

Meriterande är om du har certifikat för heta arbeten.

 

Vi ser gärna att du anger om du har en specialisering inom något av följande områden:

• Svetsning, EN 287

• Tig svetsning

• Bågsvetsning, ritningsläsning

 

Vårt arbetssätt, som vi kallar förbättringsgrupper, innebär att du ges möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla vårt sätt att arbeta. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm. 

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Patrik Ederlöf, Patrik.Ederlof@boliden.com 

tfn 0910-77 39 72

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Ronnie Allzén, IF Metall

tfn 0910-77 32 85

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm, Human Resources, tfn 0910-77 31 77, E-mail: Emil.Lindholm@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 16/10 2022

Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 oktober . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 23 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Underhåll Flashen