Boliden

Labtekniker till Pilotverket

Våra grundläggande värderingar är; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.


Arbetsuppgifter
Processteknikavdelningen, med 24 anställda, är en del av Teknik och har som främsta uppdrag att stödja anrikningsverken inom AO Gruvor med allt ifrån problemlösning i driften till förprojekteringar av nya anläggningar och processer. Processteknik arbetar också mycket tillsammans med Bolidens egen miljöavdelning för att utveckla och förbättra vattenrenings- och efterbehandlingstekniker. Vi genomför även flera projekt som involverar prospekteringsavdelningen vid undersökningar av nya fyndigheter.

Pilotverket är benämningen på processtekniks mineralogiska laboratorium och försöksanläggning, där avdelningens praktiska försöks- och utvecklingsarbete bedrivs. På pilotverket jobbar i dagsläget 8 personer.

Som labtekniker kommer du främst att jobba med försöks- och testverksamhet, genomföra olika analyser, samt bedriva andra typer av laboratoriearbeten. Noggrannhet och intresse för att leverera kvalitativa resultat är en viktig egenskap hos dig. En förmåga att ständigt vara med och utveckla arbetsmoment och att se förbättringsmöjligheter för verksamheten i stort, är en annan viktig kvalité hos dig.

Den största delen av jobbet bedrivs i pilotverkets egna lokaler, främst i form av olika typer av lab- och utvecklingsarbeten.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Stationeringsort är Boliden, men tillfälligt arbete på Bolidens andra verksamhetsorter kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Utbildning/Erfarenhet
Du bör inneha teknisk utbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot kemi. Erfarenhet från laboratoriearbete eller arbete inom process-/tillverkningsindustrin är meriterande. Noggrannhet och hög riskmedvetenhet är två andra viktiga egenskaper som efterfrågas. Körkort B är också ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Johan Hansson, Sektionschef på pilotverket, tfn 0910-774072.

Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Saco), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Human Resources, jonas.lindgren@boliden.com.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 24:e November 2019Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 4 november

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Labtekniker till Pilotverket