Jurek

Redovisningsekonom till bolag inom finansbranschen

 

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag och vi söker nu dig som är redovisningsekonom, gärna med några års erfarenhet från finans- eller försäkringsbranschen. Du kommer att bli en del av ett team på 8 personer som jobbar mot den nordiska marknaden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat: 

 

  • Redovisning och månads-/årsbokslut 
  • Koncernrapportering till Group Finance enligt IFRS
  • Moms- och skatterapportering
  • Årsredovisning samt delårsrapporter
  • Hantera frågor kopplat redovisning, skatt och moms

 

Vem är du?

Du är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har gediget kunnande inom redovisning och har kännedom om koncernredovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av redovisning inom bank- eller finansbranschen, alternativt från revisionsbyrå. Du har kännedom inom IFRS och har viss inblick i filialer och transfer pricing samt myndighetsrapportering. Vidare har du en god systemvana och är van användare av Excel. Du behärskar engelska i tal och skrift. Som person är du öppen, strukturerad och drivande. Du gillar att arbeta självständigt, värdesätter god kvalitet och är målfokuserad.  Vi ser gärna att du har ett intresse för finansmarknaden i stort och ett proaktivt förhållningssätt.

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Jurek med start i början/mitten av augusti. Uppdraget förväntas löpa 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Du kommer att arbeta hos vår kund i fina lokaler i Solna. Arbetet är förlagt på heltid med viss möjlighet till distansarbete.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 juni


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till bolag inom finansbranschen