Boliden

Förrådsarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Som medarbetare på förrådet kommer du att tillsammans med dina kollegor att ansvara för expediering av förrådsvaror, avsändning och mottagning av gods, inleveransregistrering i Maximo, inventering av förrådsmateriel mm. 

Anställningen är tidsbegränsad på heltid fram till årsskiftet. Vi arbetar dagtid 7-16 måndag-fredag.


Utbildning/Erfarenhet
Du har minst gymnasial utbildning och gärna erfarenhet från arbetsområdet. God datorvana är ett krav då en stor del av arbetet förutsätter det, samt att du har B-körkort. Vi ser det som meriterande för denna tjänst om du dessutom har vana av att köra gaffeltruck då varorna som skall expedieras är tunga samt ifall du har tidigare erfarenhet av att köra hjullastare. 

Vi förutsätter att du är serviceinriktad och flexibel, är en lagspelare och kan arbeta självständigt! Du delar även våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Terese Forsell, 0910-77 4383 eller Underhållschef Anders Waleij, 0910-70 5601


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall 0910-77 4103. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70.

Urval sker löpande under ansökningsperioden så vänta in med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi vill ha in din ansökan senast den 7 april 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 april . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 15 mars

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Förrådsarbetare