Skanska

BoKlok söker Produktionschef för Hyresrätter

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Vill du vara med och driva utvecklingen av våra hyresrättsprojekt? Gillar du att planerar, kalkylera och följa upp projekt för industriell produktion? Vill du vara spindeln i nätet som stöttar kollegor i både BoKlok och Skanska Sverige i hela landet? Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en Produktionschef för hyresrätter till BoKlok.

 

I och med rollens bredd möjliggör det att jobba på något av alla våra kontor runt om i Sverige.

 

Vem söker vi?

 

I din roll som Produktionschef för Hyresrätter i BoKlok ansvarar du för att tillsammans med vår Affärsutvecklare Hyresrätt och lokal platsledning planera arbetet på våra arbetsplatser från anbud fram till slutbesiktning. Du säkerställer att arbetsplatsen uppfyller våra högt ställda förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan och med god ekonomi. Genom att löpande samverka med projektteamet, underentreprenörer, myndigheter och andra aktörer under byggtiden säkerställer du ett bra projekt under byggtiden.

 

En del av din tid kommer du att spendera på våra arbetsplatser runt om i Sverige, men många av dina arbetsuppgifter kan du sköta på distans.

 

Du kommer att arbeta tätt ihop i ett projektteam med både BoKlok och Skanska-medarbetare där du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. Du kommer att ha nära samarbete med alla inblandade i projektet så som beställarrepresentanter, projektörer, inköpare, leverantörer och underentreprenörer.

 

Vad har du för bakgrund?

 

Du är en person som kan hantera många ärenden i högt tempo och få saker och ting avslutade. Du drivs av att genomföra projekt på utsatt tid, med hög kvalitet och med stort säkerhetsfokus. Som person är du prestigelös, strukturerad och drivande samt har en förmåga till rak kommunikation och trivs i samarbetet med andra. Eftersom tjänsten innebär en del resande trivs du med att upptäcka nya platser och träffa nya människor. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen för att lära dig nya saker. Du har minst 3-5 års erfarenhet från byggledning eller produktionsledning och vi ser gärna att du har en examen från yrkeshögskola eller motsvarande. Erfarenhet från industriellt byggande är meriterande.

 

Du kommer att rapportera till ansvarig chef område Affär.

 

 

Vad BoKlok kan erbjuda dig!

 

Hos BoKlok har du möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar i rollen som Produktionschef. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och möjlighet att utveckla rollen framåt. Vi på BoKlok är ett engagerad gäng och uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre.

 

Ansökan

 

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Produktionschef för Hyresrätter