Boliden

Fordonsmekaniker under jord

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fordonsmekaniker till vår avdelning för underhåll, mobila maskiner i Garpenbergs gruva. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av våra mobila maskiner, vilket även inkluderar lastbilar. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. På verkstäderna arbetar du med tvättade maskiner i moderna och välutrustade lokaler.

 

Arbetet sker till stor del i ett team bestående av två personer vilket ställer krav på förmåga att kunna arbeta i grupp, men även ensamarbete förekommer. Som fordonsmekaniker deltar du även i arbetet med reservdelshantering och övriga förbättringsarbeten och strategiskt arbete.

 

Tjänsten är en tillsvidare, men provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid/skiftgång under jord.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker av tunga fordon. Utbildning inom området är meriterande. Du bör även ha goda kunskaper om elektronik. Grundläggande kunskaper i hydraulik och svetsning är meriterande. Maximo eller erfarenhet av annat underhållssystem är även meriterande, så väl som arbete med reservdelshantering och arbete med strukturerat förbättringsarbete.

 

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid att du är ordningsam, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Emma Bjur, arbetsledare tel. 070-266 93 04. 

 

Facklig information

Facklig information får du av Ulf Gustafsson, IF Metall, tfn 0225-360 33

 

Ansökan

Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb/Jag vill.../Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär/Lediga Jobb). Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, tfn 070-600 05 92.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 20 december 2020. 

 

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 19 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker under jord