Jurek

Jurist med entreprenadinriktning till Riksbyggen

Riksbyggen utvecklar hållbara boendemiljöer och är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och kommersiella fastighetsägare som kunder. Vi söker nu en entreprenadjurist. Det här är rollen för dig som vill vara med och påverka samhällsutvecklingen på en av Sveriges största byggherrar och fastighetsförvaltare!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som entreprenadjurist kommer du att ge löpande juridisk rådgivning till verksamheten och framför allt arbeta nära affärsområdet Fastighetsförvaltning. Utöver entreprenadjuridik arbetar du bland annat även med upphandlingsfrågor och olika avtal. Du håller i interna utbildningar och bevakar ny lagstiftning och praxis samt svarar på remisser inom relevanta områden. I rollen ingår också att ta fram och uppdatera mallar och att stötta verksamheten i fråga om interna processer. Du tillhöra vår juristfunktion med 10 andra jurister och du rapporterar till vår chefsjurist. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor, Kungsbron 21, i centrala Stockholm. Planerade resor i tjänsten kan förekomma.

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i ca 3 - 5 år med entreprenadrätt på fastighets-/byggbolag eller på affärsjuridisk advokatbyrå. Det är meriterande om du även har arbetat med offentlig upphandling. Som person är du prestigelös, ansvarstagande, utåtriktad och kommunikativ. För att lyckas i rollen krävs det att du är driven och att du kan ta egna initiativ och löpande följer upp de ärenden som du är delaktig i. Du har förmågan att se möjligheter till utveckling, både ur ett kundperspektiv och internt hos Riksbyggen.

 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi tillämpar provanställning.

 

Du erbjuds:

I denna roll erbjuds du möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande hos en viktig aktör inom svensk samhällsutveckling. Långsiktighet, trygghet, samverkan och nytänkande är Riksbyggens kärnvärden. Du blir en del av ett jordnära team på ett företag som ligger i framkant, bland annat inom digitalisering. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

 

Om verksamheten

Riksbyggen har 300 kontor och verksamhet på mer än 430 orter över hela landet. Sammantaget förvaltar vi över 200 000 bostadsrätter i över 4 300 bostadsrättsföreningar och vi förvaltar även mer än 100 000 hyreslägenheter runt om i Sverige.

 

Vi är ett kooperativt företag. Kooperation betyder samarbete och kombinerar demokrati med affärsutveckling och socialt ansvarstagande. Det unika med den kooperativa företagsformen är att företaget ägs av de som berörs av verksamheten, att det styrs demokratiskt och att vinsten går tillbaka till medlemmarna.

 

Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurist med entreprenadinriktning till Riksbyggen