Boliden

Arbetsledare för mekaniker

Gällivare

 

time type

Full time

 

job requisition id

JOB_010124

 

Underhållsavdelningen, Anrikningsverket

 

Arbetsuppgifter

 

Som arbetsledare på anrikningsverkets underhållsavdelning ansvarar du för en grupp mekaniker som är både skift- och dagtidsgående. Du kommer samarbeta nära en befintlig arbetsledare och ni har personalansvar för varsin arbetsgrupp.

 

I rollen kommer du leda och fördela arbete utifrån dagliga pulsmöten, arbeta med utveckling vad gäller planering av mekarbeten, teknikfrågor, besiktningsronder och olika hjälpsystem. Tillsammans med medarbetarna utvecklar ni alltifrån SOP:er/arbetsbeskrivningar för återkommande mekarbeten, utför säkerhetsarbete genom att initiera riskanalyser och skyddsronder för arbetsgruppen.

 

Arbete med arbetsordrar sker i vårt underhållssystem, Maximo, där sköts det dagliga och löpande underhållsarbetet. Som arbetsledare medverkar du även i underhållsstopp och har hand om egna mekaniker samt leder entreprenörer.

 

I ditt uppdrag ingår att hålla i arbetsplatsträffar, mål- och utvecklingssamtal, lönesamtal och sedvanliga personalfrågor. Arbetstiden är förlagd till dagtid, beredskap samt resor i tjänsten kan förekomma. Tjänsten är direkt underställd Sektionschef.

 

Utbildning/erfarenhet     

 

Vi ser att du har gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik/teknik. För oss är det viktigt att du har några år av praktisk erfarenhet inom området, gärna inom tung processindustri. Att ha erfarenhet från tidigare ledande position ser vi som en fördel. Du har god datorvana och att du har lätt för att lära dig nya system, meriterande om du har tidigare erfarenhet från Maximo.

 

Du som söker ska ha god kommunikativ förmåga och vara en problemlösare som gillar att arbeta med ständiga förbättringar. Att leda grupper och bidra till dina medarbetares utveckling är en naturlig del för dig. För att lyckas i rollen är du drivande, ansvarsfull och självständig samt har en god samarbetsförmåga.

 

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt körkort lägst klass B.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Sektionschef Malin Ömalm tfn 070-697 35 98.

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com

Unionen: unionen.aitik@boliden.com 

SACO: saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan                                    

 

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2024.

 

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

---------------------------------------------------------------------

 

Important!  If you are a current employee within Boliden you shouldn't complete the application at this site, please log on to your Workday account and apply through "Find Jobs".

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 4 juli


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare för mekaniker