Bahusia

Underhållsplanerare till Fordonsindustrin

Bahusia Personalförmedling AB

Göteborg

Installation/Drift/Underhåll

 

Sista ansökningsdatum

2019-09-27

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
https://bahusia.se 


Om tjänsten

Som underhållsplanerare kommer du att ha en stor påverkan på avdelningens effektivitet. Genom en avvägd prioritering, noggrann planering, tydliga instruktioner och en god kommunikation är du med och påverkar fabrikens framtid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bereda och planera inkommande underhållsjobb. Uppdatera och planera ut det förebyggande underhållet. Tillse att material och verktyg finns tillgängliga i god tid innan arbetet ska utföras. Du kommer hålla i möten, driva projekt, planera jobb som kräver resurser från andra avdelningar och företag.

Din erfarenhet

Du har erfarenhet av att arbeta i underhållssystem, har praktisk erfarenhet av underhåll såväl som teoretisk kunskap. Du har ett helhetsperspektiv på hur produktionsteknik, maskinteknik och drift hänger ihop.


Utöver detta ser vi gärna också att du har:

  • Mycket god servicekänsla
  • Erfarenhet av industriunderhåll
  • Teknisk gymnasial utbildning eller likvärdigt
  • Du skall kunna arbeta ensam så väl som i grupp
  • Stresstålighet, att klara av ”många bollar i luften” och uppnå deadlines är något som krävs.
  • Förståelse för inköp och budgetuppföljning
  • Då arbetet innebär många kontakter, interna och externa, i det dagliga arbetet krävs en god social kompetens och att ha lätt för samarbete.
  • Då arbetet också innebär administration av underhållsystemet MaintMaster är denna kunskap meriterande.
  • Du innehar B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Din personlighet

Vi söker dig som är ansvarsfull, vilket innebär att du reagerar och följer upp händelser som kan innebära en risk för fabrikens driftsäkerhet. Du behöver därför vara driven, stresstålig och analytisk. Du bör vara en god problemlösare och kunna identifiera, föreslå och förbereda förbättringar. Det är dessutom viktigt att du är flexibel, har god social förmåga och är en lagspelare.


Vi erbjuder

Vi älskar de utmaningar och den utveckling som det innebär. Som en global aktör med 100 fabriker och 32,000 anställda runt om i världen är också karriärmöjligheterna stora. Vi ser vår underhållsavdelning som en plattform att utveckla nästa generations beslutsfattare och specialister. Med en djup förståelse för hur företagets maskiner och processer fungerar ger vi dig förutsättningarna att fatta rätt beslut, en erfarenhet som är svår att få någon annanstans.


Om företaget

Företaget är en av landets främsta systemleverantör och kontraktstillverkare av avancerade komponenter och maskinsystem med placering i Göteborg.


För mer information

Henrik Olsson, telefon 031-762 53 51

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43


Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Underhållsplanerare till Fordonsindustrin