Skanska

Kundcenteransvarig chef Rental - Göteborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.


Till Rental i Göteborg söker vi nu en

Engagerad och driven Kundcenteransvarig chef Produktion

Skanska Rental är inne i en expansiv fas och växer. Vi söker därför en Kundcenteransvarig chef som trivs med utmaningar och vill vara med på vår spännande resa.

Som Kundcenteransvarig chef har du ansvaret för att - med säkerhet och arbetsmiljö i fokus - leda, planera och utveckla verksamheten inom ditt Kundcenters område. Ansvarsområdet är det som är kopplat till Produktion på Kundcenter. Du har ekonomiskt resultatansvar för ditt område samt personalansvar. Det är ditt ansvar att driva verksamheten mot uppsatta mål både kort- och långsiktigt.

Tjänstens placering är på vårt kundcenter i Göteborg. Resor i tjänsten ingår.

Affärsmässighet, engagemang och ledarskap är dina ledord!

För att lyckas som Kundcenteransvarig chef hos oss stimuleras du av kontakter med människor, affärer, leda, coacha och utveckla dina medarbetare och verksamhet. Du är en trygg ledare som får med dig teamet och drar nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. Du kan och vill bygga vinnande team!

Du är bra på att skapa lönsamma affärer och du gör det med affärsmässighet och ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus. Skanska Rental sätter säkerhet, arbetsmiljö och värderingar högt; och det är viktigt att du trivs i ett värderingsstyrt bolag.

Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet gärna inom marknad, sälj och logistik. Du har stor erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal och ekonomi. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansök senast 31 januari – eller varför inte redan i dag?

Du söker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Mikael Bredelius på 010-448 06 88 eller mikael.bredelius@skanska.se

Välkommen till Skanska!Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcenteransvarig chef Rental - Göteborg