Bahusia

Cnc-operatör med inriktning fräsning

Bahusia Personalförmedling AB

Uddevalla

Installation/Drift/Underhåll

 

Sista ansökningsdatum

2020-09-27

 

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med tillverkning i Cnc-maskiner mestadels med enstyckstillverkning och mindre serier. Du kommer att arbeta med programmering, beredning, programjustering, riggning och egenkontroll.

 

Din erfarenhet

Du har skärtekniska kunskaper och har vana av att rigga och programmera maskiner. Du har arbetat med både enstycks- och mindre serietillverkning och har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Du har en god datavana, innehar B-körkort och kommunicerar på svenska och engelska.

 

Din personlighet

Vi söker dig med driv och framåtanda som har erfarenhet av arbete som cnc-operatör. Vi ser att du är en strukturerad och engagerad person. Har ett lösningsorienterande förhållningsätt till ditt arbete och arbetar enligt ständiga förbättringar. Drivs av att utveckla nya tankar och idéer. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

För mer information

Henrik Olsson, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Cnc-operatör med inriktning fräsning