Jurek

Handlare, NCC Treasury

Har du ett stort intresse för finansiering, valutahandel och finansiell riskhantering? Nu har du chansen att få en spännande och ansvarsfull roll som handlare hos NCC Treasury inom NCC Group Treasury. Du kommer att ha många kontaktytor och få möjlighet att använda dina kunskaper och ditt intresse för finansiell riskhantering till att påverka, bidra och utvecklas.

 

På NCC Group Treasury, som är en koncernövergripande funktion, erbjuds du en plats i en grupp med god stämning och stora möjligheter till utveckling och erfarenheter inom det finansiella området. NCC Group Treasury ansvarar för koncernens finansiella riskhantering, upplåning och likviditetsplanering samt utgör ett affärsstöd till koncernen i finansrelaterade frågor.

 

Arbetsuppgifter

Som handlare hos NCC Treasury erbjuds du att bli en del av ett erfaret Front Office-team där man jobbar nära enheterna inom Group Treasury och NCC-koncernens dotterbolag.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att

• Hantera koncernens lån och valutaväxlingar

• Hantera likviditetsportföljen

• Fungera som rådgivare i finansiella frågor som valutarisk, ränterisk och råvarurisk för affärsenheterna och affärsområdena

• Utföra valuta- och råvarusäkringar för affärsenheternas räkning

• Internbanksrelaterade frågor

 

Vem är du?

Vi ser att du har en universitetsutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot finansiering eller redovisning. Du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter från exempelvis bank alternativt ett företags treasuryavdelning. Du har ett uttalat affärsintresse och kunskap av den finansiella marknaden. Vidare är du analytisk och kan dra slutsatser utifrån analyser och tar egna initiativ för att driva processer framåt. Som handlare kommer du att ha många kontaktytor och det är därför viktigt att du trivs i en kommunikativ roll, är pedagogisk och serviceinriktad. Du har ett intresse för IT-system och kunskap inom Excel. Meriterande är om du även har kunskap inom Power BI.

 

Du erbjuds

Inom NCC finns stora utvecklingsmöjligheter och som handlare får du möjlighet att vara nära affären och i din roll kommer du att kunna bidra och påverka koncernens olika affärsområden inom finansiell riskhantering. Du får också stora möjligheter att växa i din roll. Du erbjuds en plats på ett modernt nybyggt kontor, centralt placerat på Herrjärva torg i Solna.

 

I den här processen samarbetar NCC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Område

Solna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Handlare, NCC Treasury