Jurek

Nordic Accountant till internationell koncern i Sollentuna

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi en nordic accountant som kommer ansvara för den nordiska verksamheten samt jobba nära kundens Shared Service Center. Du kommer självständigt ansvara för all löpande redovisning inklusive bokslut för Norge, Finland, Danmark och Sverige. Vidare kommer du kvalitetssäkra leverantörsreskontra processen som till vardags sköts från SSC i Serbien samt agera superuser för SAP.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Ansvara för redovisningen för de nordiska länderna

• Månads- och årsbokslut

• Likviditetsprognoser

• Kontakt gentemot SSC

• Lager- och kostnadsallokeringsprocess

• Adhoc

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av redovisning och som har erfarenhet från internationell verksamhet. Vidare ser vi det som en fördel om du har jobbat mot ett SSC och att du har erfarenhet av SAP. Tidigare har du troligen jobbat som bolagsekonom, redovisningsansvarig eller Financial controller. Som person är du social, kommunikativ och en van kravställare på både svenska och engelska. Du känner dig även trygg inom mer kvalificerad redovisning och har inga problem med att hoppa in och göra uppgifter som vanligtvis inte ligger på ditt bord. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i början på augusti och som förväntas fortlöpa under 1 år. För rätt person kan konsultuppdraget övergå till en permanent roll. Kunden sitter i Sollentuna/Häggvik och du kommer utgå från kontoret ca 3 dagar i veckan. Kunden jobbar i snitt 38.5h veckor och där man jobbar något kortare under Juni-Augusti och 40h/veckor under resterande del av året. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Sollentuna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nordic Accountant till internationell koncern i Sollentuna