Avesta kommun

Vikarierande undersköterska till Baldershage

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

På Omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika.

 

Baldershage är kommunens nybyggda särskilda boende, kombinerat med förskola som inryms i husets bottenplan. Boendet har fyra avdelningar med nio boende per avdelning, en av avdelningarna är en demensavdelning.

 

Nu söker vi en vikarierande undersköterska till avdelningen Eddalunden.

 

En ny verksamhet innebär att nya arbetsgrupper ska formas, arbetssätt utvecklas och inom många områden testar vi nya vägar för framtidens äldreomsorg. Här finns möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket vill du vara med?

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Baldershage är ditt övergripande mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Dina arbetsuppgifter innebär att vara ett stöd till de äldre, så att de kan leva sitt liv så som de önskar. Hos oss ska de boende få en meningsfull dag och det är din insats och engagemang som gör skillnad.

 

Du arbetar efter genomförandeplanen som finns för varje brukare, personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien, hjälp vid matsituationer och behjälplig vid sociala aktiviteter. Medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska förekommer också.

 

Vi arbetar med helheten och därför samarbetar vi med andra professioner så som sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut, men även med anhöriga och andra viktiga personer för den boende hos oss.

 

Arbetet är delvis fysiskt ansträngande med tyngre lyft och förflyttningar. Du kommer att arbeta både dag, kväll, och helgjobb. I tjänsten ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar på boendet och inom kommunen.

 

 

Kvalifikationer

Vårt arbete handlar om att göra skillnad för andra människor. Det är därför viktigt att du har förmåga att kunna sätta dig in i andra människors situation och behov, samt har förståelse för hur viktigt det är att varje person är delaktig och har inflytande över sin vardag. De boende på Baldershage står i fokus vilket kräver att du är engagerad, serviceinriktad och visar respekt i alla dina möten.

 

Du har en godkänd undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är ett krav. Demensutbildning och erfarenhet från arbete med demens är meriterande.

 

Vi har modern teknik och nya spännande digitala lösningar som underlättar vår vardag, tjänsten kräver därför goda IT-kunskaper men också viljan att testa och ta till sig nya system. Du är flexibel och kan se arbetsglädjen i att hitta lösningar som en ny verksamhet behöver för att utvecklas på bästa sätt.

 

Du har god kunskap om social dokumentation med erfarenhet av sammanfattning av daganteckningar och upprättande av genomförandeplaner. Vi använder oss av Procapita, Lifecare, IBIC, Senior Alert, BPSD. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ombudsuppgifter såsom social dokumentation, beställning av hygienartiklar eller mat.

 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2021-08-31

Referensnummer: C41935/2020

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-10-27

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Eva Westling

Enhetschef

0226-645431

eva.westling@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 13 oktober

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Vikarierande undersköterska till Baldershage