Avesta kommun

Vikarierande undersköterska Tallbacken i Horndal avd. Smedjan

Arbetsplatsbeskrivning

Något fantastiskt händer i Avesta! 
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika. 

Tallbacken är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Horndal i Avesta kommun. Avdelning Höjden har totalt 13 platser, där de boende har service och omvårdnad dygnet runt. Vi söker nu en vikarierande undersköterska till vår grupp. Du kommer att vara en av undersköterskorna i ett arbetslag som består av åtta personer. 

Vi är en stabil grupp där de flesta av oss har arbetat tillsammans under flera år på avdelningen. Vi har stort fokus i vårt arbete och gillar när det hela tiden finns saker att göra. Utöver Tallbackens egen terapiverksamhet ordnar vi ibland aktiviteter med brukarna och försöker göra tiden meningsfull med lite extra små saker som manikyr, läsning, spel eller rytm och musik. 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på Tallbacken och avdelningen Höjden är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare. 

Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. I din roll som undersköterska är du även behjälplig i sociala aktiviteter som t.ex. promenader och spela spel. 

Du kommer att arbeta enligt senioralert och BPSD. Dokumentering och avvikelseraportering är en naturlig del i arbetet. Arbetet är delvis fysiskt ansträngande med tyngre lyft och förflyttningar. 
Du kommer att arbeta både dag, kväll, och helgjobb och du kan till viss del påverka ditt schema genom egenpåverkad arbetstid. I tjänsten ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen.

Kvalifikationer

Arbetet kräver att du är stabil och behåller ditt lugn även i stressade situationer. Du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du tycker om att arbeta med människor, har ett gott bemötande och sätter alltid brukaren i fokus. 

Godkänd undersköterskeutbildning och erfarenhet av vårdnära yrken är krav för tjänsten. Erfarenhet av arbete med personer med demens och kunskap om demenssjukdomar är också ett krav. 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav. Eftersom arbetet innefattar tunga förflyttningar och mycket rörelse bör du ha en fysik som klarar detta. Du bör kunna ta dig till olika delar av kommunen vid t.ex. disponibel tid.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2018-12-31

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-21

Referensnummer: C16134/2017

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Marianne Lantz
Enhetschef, Tallbacken
0226-645901
marianne.lantz@avesta.se

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se: www.avesta.se/Lediga jobb/Fackföreningar

Övrigt

Förmåner 
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Vikarierande undersköterska Tallbacken i Horndal avd. Smedjan