Avesta kommun

Timvikarier till Omsorgsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Arbetet inom omsorgsförvaltningen kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande. Det handlar om arbetet med att ta hand om våra äldre och hjälp till dem som lever med olika typer av funktionsnedsättningar.

 

Är du ansvarstagande, trivs att arbete med andra människor och vill ha ett arbete där du får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor? Du kanske studerar till undersköterska och vill arbeta under tiden? Har du inte tidigare erfarenhet från vårdyrket så kommer du få en bra introduktion och det finns alltid nära stöd av såväl duktiga arbetskamrater som närmaste chef.

 

Bemanningsenheten inom Avesta kommun tillhandahåller personal till enheterna vid frånvaro och kortare vikariat. Som timvikarie i vår verksamhet har man stora möjligheter att själv styra sin tillgänglighet för arbetet. Men det kräver också flexibilitet och att snabbt kunna vara tillgänglighet när behoven finns.

 

Denna annons är till för dig som vill anmäla intresse av att arbete som timvikarie. Vi kontaktar och anställer sedan löpande vid behov de kandidater som matchar våra krav för jobbet.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

• Vård- och omsorgsboende

En bostad med service och omvårdnad dygnet runt där varje brukare har ett eget rum. Du är behjälplig med personlig omvårdnad, som på- och avklädning, hjälp vid matsituationer och hygien. Arbetet innebär dag, kväll och helgjobb.

 

• Hemtjänst

Inom hemtjänsten åker du själv eller tillsammans med en kollega hem till brukarnas bostad och är behjälplig med bland annat personlig omvårdnad, som på- och avklädning, hjälp vid matsituationer och hygien. Du är också med vid sociala aktiviteter. Arbetet innebär dag, kväll, helgjobb. B-körkort är ett krav.

 

• Gruppboende LSS

Boende där din främsta uppgift är att möjliggöra brukarens ökade självständighet hos personer med funktionsnedsättning. Arbetet omfattar personlig och medicinsk omvårdnad som hjälp vid på- och avklädning, personlig hygien, förflyttningar och ledsagning. Arbete dag, kväll, helg och natt. Heldygn förekommer.

 

• Personlig assistans

Som personlig assistent möjliggör du en meningsfull vardag för brukare med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning i personens hem. Du är behjälplig med personlig omvårdnad, som på- och avklädning, hjälp vid matsituationer, hygien. Arbete dag, kväll, helg och natt. Heldygn förekommer. B-körkort krävs på vissa av dessa arbetsställen.

 

 

Kvalifikationer

För att trivas hos oss och att arbeta inom omsorgen tror vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag.

 

Vi söker dig som fyllt 18 år, är ansvarstagande och innehar en personlig mognad. Kärnan i vår verksamhet är omsorg och ett gott bemötande är av största vikt för oss.

 

För att arbeta hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med andra, vara lyhörd och uppträda med stor respekt mot dem du möter. Du har förmåga att kunna sätta dig in andras perspektiv och situation och kan hantera andras känslor på ett naturligt sätt. Arbete med människor innebär alltid att oförutsägbara situationer kan uppstå och du är en person som kan behålla ditt lugn när situationen kräver.

 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav. Arbetet kan innebära obekväma arbetsställningar och förflyttningar du bör därför ha en fysik som klarar detta.

 

Om du har undersköterskeutbildning, social utbildning eller annan för arbetet relevant utbildning är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet från vårdyrket sedan tidigare.

 

Om du inte redan är utbildad så kanske det här är extrajobbet som får dig att välja bana. Framtiden finns i yrket - var med och gör skillnad!

 

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2020-12-31

Referensnummer: A961314/2020

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-12-31

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Timavlönad

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Maria Gustavsson

Enhetschef Bemanningsenheten

0226-64 58 47 (säkrast 7:30-9:00)

maria.gustavsson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Timvikarier till Omsorgsförvaltningen