Avesta kommun

Timvikarier som personlig assistent och boendestöd

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. Vi ska bli 25000 invånare och ha ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Nu söker vi fler timvikarier som personlig assistent eller boendestödjare.

 

Vi erbjuder dig ett timvikariatjobb där du tillsammans med kompetenta arbetskamrater är med och gör skillnad varje dag. Arbetet i omsorgsförvaltningen kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande.

 

Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett jobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor?

 

Tveka inte, detta kan vara början på en ny inriktning i arbetslivet. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent möjliggör du en meningsfull vardag för brukare med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning i personens hem. Du är behjälplig med personlig omvårdnad, som på- och avklädning, hjälp vid matsituationer och förflyttningar i brukarens hem eller där brukaren befinner sig. Du är ett stöd och hjälp vid träningssituationer, promenader, utevistelser, fritidsaktiviteter såsom ridning eller bad.

 

I rollen som boendestödjare arbetar du med människor med psykisk, neuropsykiatrisk eller intellektuell funktionsvariation samt personer med missbruks- och samsjuklighetsproblematik. En boendestödjare ger stöd i det dagliga livet och stödinsatserna kan vara både sociala och praktiska för att stärka och stödja den enskilde, såväl inom som utanför bostaden.

 

Som timvikarier hos oss arbetar du inom kommunens alla olika arbetsplatser där behov uppstår. Du behöver vara flexibel och trivas med att testa olika arbetsplatser. Ibland är arbetspassen korta, ibland längre och inom LSS finns både dygntjänstgöring och arbetspass som sker på natten.

 

 

Kvalifikationer

För att trivas hos oss på omsorgen tror vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag. Du har utbildning inom vård-omsorg eller barn- och fritid eller annan liknande utbildning. Erfarenhet från vårdnära yrken är meriterande men inget krav. Du kommer att få en grundläggande introduktion i arbetet och har många erfarna kollegor att arbeta tillsammans med.

 

Vi söker dig som fyllt 18 år, är ansvarstagande och innehar en personlig mognad. Kärnan i vår verksamhet är omsorg och ett gott bemötande är av största vikt för oss. För att arbeta hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga, det vill säga att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en förmåga att sätta dig in andras perspektiv och du kan behålla ditt lugn även i pressade situationer. Det krävs också att du är flexibel och har stor respekt för dina medmänniskor.

 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper är också ett krav.

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C34400/2020

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-01-26

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Personlig assistent

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Timavlönad

 

Antal tjänster

4

 

Kontakt

Maria Gustavsson

Enhetschef Bemanningsenheten

0226-64 58 47 (säkrast 7:30-9:00)

maria.gustavsson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 januari . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Timvikarier som personlig assistent och boendestöd