Avesta kommun

Sjuksköterskor

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Omsorgsförvaltningen arbetar efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Inom förvaltningen finns IFO, LSS-verksamhet, socialpsykiatri, hälso- och sjukvård, hemtjänst och särskilda boenden. Här arbetar ca 800 medarbetare som dygnet runt finns till för våra målgrupper.

 

Enheten för sjuksköterskor inom Avesta kommun består av ett glatt gäng med god teamkänsla. Vi har ett omväxlande och givande arbete där vi stävar efter att utveckla kommunal hälso- och sjukvård som ligger i tid med nära vård. Här finns kompetenta, dedikerade och ansvarstagande medarbetare och vi behöver bli fler i vårt team.

 

Annonsen riktar sig både till dig som vill jobba dag/- eller natt-tjänst, du anger i ansökan vilket som intresserar dig mest.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska i Avesta kommun ansvarar du för Hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemsjukvård eller vid våra vård- och omsorgsboenden inom äldreomsorg, LSS, psykiatri eller korttidsvård. Vi bedriver avancerad hälso- och sjukvård med teknisk apparatur och med patienter i alla åldrar, även barn.

 

Vårt dagliga arbete bygger på väl utarbetade och tydliga rutiner. Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter i form av patientbedömningar och åtgärder men agerar även i samråd med läkare. När frågor uppstår är arbetsmiljön prestigelös och det finns alltid någon att fråga. Under jourtid arbetar vi med sjukvårdsinsatser i hela Avesta kommun.

 

Som sjuksköterska handleder och arbetsleder du undersköterskor i omvårdnadssituationer runt om på våra boenden och i hemsjukvården. Du är den trygga länken i vårdkedjan med din kunskap och kompetens.

 

I vårt natt-team samarbetar vi kring de arbetsuppgifter som finns; planerade, akuta eller hembesök på uppdrag från 1177. Nattpassen är mellan klockan 17-03 eller 21-07, så en del av passet arbetar jourhavande sjuksköterska själv.

 

Hos oss blir du delaktig i arbetet med att utveckla och förbättra vår hälso- och sjukvårdsorganisation. Det innebär att du har en röst och kan förbättra organisationen, din arbetsplats och deltar i samverkan med Region Dalarna. Vi strävar efter att ha en väl fungerande vårdkedja och där är du viktig.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska alternativt Vård av äldre, är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av hemsjukvård och/eller kommunal hälso- och sjukvård värderas det också högt. Men du är även välkommen att bygga din erfarenhet hos oss.

 

Vi söker dig som har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du arbetar självständigt men har också förmågan att samarbeta med omvårdnadsteamet runt patienten. Tempot kan stundvis vara högt och arbetsuppgifterna kräver skärpa. Du har förmågan att behålla lugnet även i pressade situationer och kan fatta snabba, kloka beslut. Att vara fokuserad samt kunna strukturera och prioritera arbetet med tvära kast är också personliga kompetenser som vi ser är viktiga.

 

Vi arbetar dagligen i verksamhetssystem och dator är ett viktigt arbetsredskap. Du behöver därför ha goda datakunskaper. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

 

Körkort är ett krav eftersom bilkörning med kommunens bilar ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Referensnummer: C165056/2023

 

Övrigt

Vi inom Avesta Kommun månar om våra anställda. Du som medarbetare på Avesta kommun har möjlighet att använda både friskvårdstid och ett friskvårdsbidrag, du har fri tillgång till personalgym, upp till 30 fria bad i något av kommunens badhus varje år samt tillgång till andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdag

2023-12-17

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Sjuksköterska, grundutbildad

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

4

 

Kontakt

Linn Westerdahl

Enhetschef

0226-645620

linn.westerdahl@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 december . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 21 november

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Sjuksköterskor