Avesta kommun

Sjuksköterskor

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika. Vi erbjuder alla anställda heltid med möjlighet till deltid.

Enheten för sjuksköterskor inom Avesta kommun består av ett gäng kompetenta, dedikerade och ansvarstagande medarbetare och vi behöver vi blir fler!

 

Vi är övertygade om är att det finns sjuksköterskor som, precis som vi, vill vara med och bidra, lyfta och inspirera till nästa generation av kompetens inom hälso- och sjukvårdsyrket. Sjuksköterskor som verkligen älskar att jobba med äldre och de mest sjuka som behöver din hjälp. Annonsen riktar sig både till dig som vill jobba dag/- eller natt-tjänst, du anger i ansökan vilket som intresserar dig mest.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska i Avesta kommun ansvarar du för Hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemsjukvård eller vid våra vård- och omsorgsboenden inom äldreomsorg, LSS, psykiatri eller korttidsvård. Vi bedriver avancerad hälso- och sjukvård med teknisk apparatur och med patienter i alla åldrar, även barn.

 

Vårt dagliga arbete bygger på väl utarbetade och tydliga rutiner. Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter i form av patientbedömningar och åtgärder men agerar även i samråd med läkare. När frågor uppstår är arbetsmiljön prestigelös och det finns alltid någon att fråga.

 

Under jourtid arbetar vi med sjukvårdsinsatser i hela Avesta kommun. I praktiken blir det ibland snabba puckar med samordning av behov och insatser, men tillfredsställelsen när vi får ihop det är sen desto större.

 

Som sjuksköterska nattetid handleder du undersköterskor i svårare omvårdnadssituationer runt om på våra boenden. Du ser det som självklart att med din kunskap och kompetens, vara den trygga länken i vårdkedjan nattetid. I vårt natt-team samarbetar vi kring de arbetsuppgifter som finns; planerade, akuta eller hembesök på uppdrag från 1177. Nattpassen är mellan 17-03 eller 21-07, så en del av passet arbetare jourhavande sjuksköterska själv.

 

Hos oss blir du direkt delaktig i arbetet med att utveckla och förbättra vår hälso- och sjukvårdsorganisation. Det innebär att du har en röst och kan förbättra organisationen, din arbetsplats och deltar i samverkan med Region Dalarna. Vi vill helt enkelt ha en väl fungerande vårdkedja och där är du viktig.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska alternativt Vård av äldre, är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av hemsjukvård och/eller kommunal hälso- och sjukvård värderas det också högt. Men du är även välkommen att bygga din erfarenhet hos oss.

 

Du arbetar självständigt men har också förmågan att samarbeta med omvårdnadsteamet runt patienten. Tempot kan stundvis vara högt och arbetsuppgifterna kräver skärpa. Du har förmågan att behålla lugnet även i pressade situationer och kan fatta snabba, kloka beslut. Att vara fokuserad samt kunna strukturera och prioritera arbetet med tvära kast är också personliga kompetenser som vi ser är viktiga.

 

Vi arbetar dagligen i verksamhetssystem och dator är ett viktigt arbetsredskap. Du behöver därför ha goda datakunskaper och erfarenhet av att dokumentera. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

 

Körkort är ett krav eftersom bilkörning med kommunens bilar ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Referensnummer: C137462/2023

 

Övrigt

FÖRMÅNER

Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym alla dagar i veckan samt fria bad i kommunens badhus.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Sista ansökningsdag

2023-08-31

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Sjuksköterska, grundutbildad

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

3

 

Kontakt

Anneli Andersson

Enhetschef

0226-645620

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Sjuksköterskor