Avesta kommun

Projektledare

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Avesta Vatten och Avfall AB är ett miljöföretag som ägs av Avesta kommun. Avesta Vatten och Avfall är en arbetsplats med stora möjligheter. Här krävs hög kompetens och vi erbjuder våra anställda en utvecklande miljö. Vi är en liten organisation med 35 anställda, där det är nära till beslut och där engagemang och gemenskapen i arbetsgruppen är stor. Vi tycker att det är viktigt att vår personal får vidareutbilda sig och här finns en samverkan med övriga Dalarna. Om du vill du jobba i Sveriges största miljöindustri – kom till oss!

Arbetsuppgifter

I Avesta kommun finns många mil spillvatten-, dagvatten- och dricksvattenledningsnät som sköts av Avesta Vatten. Vi står inför stora framtida investeringar och spännande projekt den kommande perioden och behöver förstärka vår stabsenhet. Du kommer arbeta i vår stab i nära samarbete med våra ingenjörer. Enheten består av 8 medarbetare vars uppgift är att säkerställa den höga vattenkvaliteten och trygga framtidens vattenförsörjning. 

Arbetet Projektledare innebär att du utifrån verksamhetens mål arbetar med projektledning av ledningsnätsprojekt. I Avesta finns en fastställd förnyelseplan för de kommande fyra åren för VA- ledningsnätet samt många stora ledningsnätsprojekt de närmaste åren. Du kommer vara ansvarig för att driva ledningsnätsprojekt både med interna resurser och entreprenörer. I arbetet ingår även att vara delaktig i att upprätta upphandlingsunderlag.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har arbetsledarerfarenhet från anläggnings- eller byggprojekt. Ett extra plus om du har erfarenhet av kommunal VA-verksamhet. 

Personliga egenskaper som vi värderar särskilt högt i denna tjänst är förmågan att kunna ta ansvar för sin uppgift och genomföra det på ett strukturerat och affärsmässigt sätt. 
Du ska trivas med att träffa många personer och vara tydlig när du framför vårt budskap. 

Erfarenhet krävs

Du får gärna ha erfarenhet från en arbetsledande roll och ha varit byggarbetsmiljösamordnare. Erfarenhet av entreprenadverksamhet och AMA är meriterande. B-körkort är ett krav och tjänsten är säkerhetsklassad vilket bl. a. innebär att du måste vara svensk medborgare.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Snarast, enligt överenskommelse

Referensnummer: C17519/2018

 

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Projektledare