Avesta kommun

Pooltjänst på visstid till förskolorna i Karlbo

Sista ansökningsdag

2024-07-25

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Barnskötare

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Catharina Karlsson

Rektor

0226-64 53 66

catharina.karlsson@avesta.se

 

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Det är kraften från människorna som gör Avesta unikt. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Krylbo/Karlbo förskoleområde består av förskolorna Igelkotten, Våga Vilja och Äventyret.

Vi söker en pooltjänst till förskolorna Äventyret och Våga Vilja.

 

Förskolan Äventyret ligger i Karlbo och består av två avdelningar, en större avdelning för de äldre barnen och en för yngre barn. Arbetslagen består av pedagoger med barnskötare- eller förskollärarutbildning. Förskolan har nära till naturen och fina cykel- och gångvägar.

 

Förskolan Våga Vilja ligger i Karlbo i nära anslutning till Karlbo skola. Förskolan har ca 34 barn i åldern 1-6 år. Arbetslaget består av 7 pedagoger, både förskollärare och barnskötare som fördelar barn och arbetsuppgifter på ett väl inarbetat sätt där man får arbeta med barn i alla åldrar. Förskolan har nära till naturen och fina gång-och cykelvägar.

 

Miljön på förskolorna, både inom- och utomhus är föränderlig efter barnens intressen, nyfikenhet och utveckling. På alla förskolornas fina gårdar finns möjligheterna att använda alla sina sinnen och förmågor för utveckling och lärande.

 

Arbetsuppgifter

Som pooltjänst har du en placering på Äventyret men du fungerar även pool till Våga Vilja. Du arbetar vid ordinarie personals frånvaro samt stärker upp bemanningen utifrån behov.

 

Du har ett grundschema att utgå ifrån men vid personals frånvaro kommer poolens grundschema att kunna justeras tillfälligt, dock inom ramen för en 40 h arbetsvecka du bör därför vara flexibel och kunna ställa om snabbt till andra arbetstider än ditt grundschema.

 

Du kommer att arbeta nära barnen och följa den redan planerade verksamheten på aktuell avdelning. Arbetet kan innebära att du är på flera avdelningar under en och samma dag beroende på behov.

 

Kvalifikationer

Du ska ha en barnskötarutbildning och det är meriterande om du har utbildning inom Vägledande samspel samt erfarenhet inom förskolan.

 

Du ska kunna relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du ska lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ska vara serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du ska ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra .

 

Du ska kunna arbeta självständigt och tar ansvar för din uppgift och samarbeta bra med andra människor.

 

Du ska ha förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du kan se till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet.

 

Du ska kunna uttrycka dig mycket väl i det svenska språket både muntligt och skriftlig

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning: Heltid

 

Tillträde: 2024-08-19

 

Tidsbegränsad till: 2024-12-20

 

Referensnummer: C201075/2024

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 juli . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 5 juli


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Pooltjänst på visstid till förskolorna i Karlbo