Avesta kommun

Personlig assistent

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. Vi ska bli 25000 invånare och ha ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Socialtjänsten i Avesta arbetar på olika sätt för att utveckla utrednings- och uppföljningsarbetet kring barn, familjer, ungdomar och vuxna. Vi söker nya metoder och utvecklar intern och extern samverkan för att på bästa sätt göra bra bedömningar och hitta verksamma lösningar på de behov vi möter.

 

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra brukare.

 

 

Arbetsuppgifter

Att vara personlig assistent är ett ansvarsfullt arbete som ger personlig utveckling och mycket glädje tillbaka. Ditt arbete sker utifrån den genomförandeplanen som är upprättad för att tillgodose brukarens behov och beslut. Arbetet omfattar personlig och medicinsk omvårdnad som hjälp vid alla livssituationer som på- och avklädning, personlig hygien, förflyttningar och delegerad sjukvård.

 

I ditt arbete som personlig assistent sköter du även brukarens hem vilket innefattar vardagliga sysslor som städning, tvätt och inköp. Arbetet utförs i brukarens hem eller på annan plats där brukaren vistas. Arbetet innefattar förflyttningar och hjälp och handledning vid rehabträning. Arbetet ger möjlighet till långa skift för den som vill och består av både dag, kväll och helgjobb.

 

Du anställs som personlig assistent till en av våra brukare men kommer överskjutande tid även att arbeta på ett av våra gruppboenden.

 

 

Kvalifikationer

Du har en för arbetet godkänd gymnasial utbildning som undersköterskeutbildning med inriktning funktionsnedsättning, barn- och fritidsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller annan utbildning arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande.

 

Vi söker dig som driver ditt arbete vidare och tar ansvar för din uppgift. Du har en god samarbetsförmåga d.v.s. kan relatera till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du har också en förmåga att sätta dig in någon annans perspektiv och anpassar sättet du förmedlar ditt budskap till olika personer.

 

Du uppvisar personlig mognad, är ansvarstagande och har ett förhållningssätt som värnar om brukarens integritet.

 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och föra mailkonversationer är ett krav.

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-06-01

Referensnummer: C34647/2020

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-03-01

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Personlig assistent

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Indira Dimac

Enhetschef

0226-64 58 58

indira.dimac@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Personlig assistent