Avesta kommun

NO-lärare till Domarhagsskolan

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

Domarhagsskolan är en 7-9-skola i centrala Avesta kommun. Vi ligger vägg i vägg med Karlfeldtgymnasiet och delar vissa lokaler med dem. Vi har i nuläget 308 elever på skolan.
Personalen är engagerad och vi arbetar i enlighet med den gemensamt framtagna spelplanen. Där är professionalitet, respekt och mod tre nyckelord. Begreppet #aktivtsnäll leder oss i vårt målinriktade och främjande arbete för trygghet och studiero.
Vi tror på lärarens förmåga att leda eleverna framåt. Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och du är också en del av ett ämneslag. Vårt ämneslag i NO är ett drivande team och leds av en av våra förstelärare.
Har vi väckt din nyfikenhet? Är du en engagerad lärare som vill vara med och utvecklas på vår arbetsplats? Då är du välkommen att söka till oss!

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i kemi, fysik, teknik och biologi samt tillhörande arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer

Legitimation i aktuella ämnen och årskurser.

Vi söker en lärare med gott ledarskap och en personlig mognad som tar ansvar för sin uppgift. För oss är det viktigt att samarbetet fungerar och att du lätt kan skapa goda relationer med både elever och kollegor. För att vara en god lärare, som lyckas i sitt uppdrag, behöver du vara en stabil person som också är strukturerad. Du behöver också kunna använda digital teknik som en naturlig del i din undervisning.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-08-10

Referensnummer: C40598/2020

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Sista ansökningsdag

2020-08-02

Arbetsplats

Avesta kommun

Kommun

Avesta

Yrkeskategori

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Monica Anderstedt

Rektor

0226-645294

monica.anderstedt@avesta.se

 

Kontakt

Kajsa Orre Engvall

Biträdande rektor

0226-645601

kajsa.orre-engvall@avesta.se

 

Facklig företrädare

Fackliga företrädare

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 25 juli

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb NO-lärare till Domarhagsskolan