Avesta kommun

Lärare i NO/matematik sökes till Domarhagsskolan 7-9

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

DOMARHAGSSKOLAN är en skola i centrala Avesta 
På skolan går idag cirka 310 elever och vi har många elever som står på kö för att få börja hos oss. Det är roligt att vara en skola som många vill gå på men det krävs hårt arbete och goda medarbetare att leva upp till vårt rykte. Vi ligger nära centrum och skolan sitter ihop med Karlfeldtgymnasiet. 
Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. 
För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla. För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför har vi anställt resurslärare, assistenter och skolvärdar på skolan för att avlasta med de kringuppgifter som finns. 
Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs. Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Vi hoppas att just Du är den som vi söker och som då blir en viktig del i ett av våra arbetslag och ämneslagen för matematik respektive NO. 
Hemsida: www.avesta.se/domarhagsskolan

Arbetsuppgifter

Dessa tjänster innebär undervisning i matematik och naturorienterande ämnen i åk 7-9. 
Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisning i enlighet med Lgr11 och övriga styrdokument. Du ansvar även för att samverka med kollegor, elever, vårdnadshavare och andra relevanta aktörer för att skapa en trygg och utvecklande miljö för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen för år 7-9 med behörighet i aktuella ämnen. 
Du är väl insatt i LGR11 och är kvalitetsmedveten dvs du arbetar aktivt med mål, bedömning och uppföljning. Du är en tydlig ledare, självgående och kan skapa förutsättningar för att eleverna ska nå sina kunskapsmål samt sociala mål. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och kan samspela med andra på ett konstruktivt sätt. Kunskaper och erfarenhet av IKT är meriterande. 
Du ska ha förmågan att leda och motivera elever samt skapa en trygg och lärorik klassrumssituation, med engagerade och delaktiga elever. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och vara relationsskapande, då goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor är grundläggande för arbetet. 
Arbetsuppgifterna som lärare förutsätter att du besitter en personlig mognad och en förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du behöver även vara stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer, samt flexibel och ha lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du har förmåga att hantera de olika typer av situationer som kan uppstå i arbetet i skolan.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid
100%

Tillträde: 2018-08-13

Referensnummer: A769597/2018

 

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferieanställning

Löneförmåner

Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme/ friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Lärare i NO/matematik sökes till Domarhagsskolan 7-9