Jurek

Redovisningsansvarig till börsbolag

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi nu en redovisningsansvarig med kunskaper inom IFRS och koncernredovisning. Kunden är verksam inom mobilspelssektorn och är noterade på Stockholmsbörsen. I din roll som redovisningsansvarig kommer du ansvara för den löpande redovisningen för koncernbolaget och kvalitetssäkra redovisningen för dotterbolagen. Vidare ansvarar du även för kvalitetssäkring av det brittiska bolaget och uppföljning mot redovisningsbyrån som sköter den löpande redovisningen. Har du även erfarenhet av koncernredovisning ser vi gärna att du ansvarar för koncernkonsolideringen samt koncernelimineringar. Idag innefattar koncernen 3 dotterbolag samt en underkoncern på 6 bolag.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Månads- och årsbokslut

• Årsredovisning

• Rapportering

• Koncernredovisning

• Arbetsledning för 2 ekonomer

• Deklarationer

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är van att ansvar för hela kedjan inom redovisning och som är självständig i årsbokslut samt årsredovisningar. Vi kommer även se det som meriterande om du tidigare har erfarenhet från koncernredovisning och IFRS. Kunden arbetar idag i Netsuite och vi ser det även som en självklarhet att du är en avancerad användare av Excel. Som person är du prestigelös, lättsam, öppen och självständig. Du ser det som en självklarhet att hjälpa dina kollegor och har inga problem att hoppa in i olika projekt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 12 månader med start i mitten av augusti. Kunden sitter i närheten av KTH och det ges även möjlighet att arbeta delvis på distans. Skulle så önskas att jobba 75% i stället för heltid kan även det fungera. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Sökord: Redovisningschef, Redovisningsansvarig, Koncernredovisning, IFRS

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till börsbolag