Avesta kommun

Fritidspedagog och elevassistent

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Mål och ansvar för tjänsten: 
Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisning på fritids i enlighet med Lgr11 och övriga styrdokument. Du ansvar även för att samverka med kollegor, elever, vårdnadshavare och andra relevanta aktörer för att skapa en trygg och utvecklande miljö för eleverna. 
Arbetsuppgifter 
I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning på fritids, såväl enskilt, som i samarbete med arbetslaget och andra kollegor. 
Under skoltid kommer du att ansvara för att stötta en enskild elev i klassrumssituationen. 
Du verkar för att skapa en miljö där alla elever kan lyckas utifrån sina förutsättningar. I samråd med elevhälsoteamet arbetar du även för att relevanta åtgärder sätts in för elever i behov av ytterligare stöd. 
Du ansvarar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. I arbetsuppgifterna ingår löpande kontakt med vårdnadshavare. 
Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma är promenader och rastvärdsskap. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en utbildning, helst med inriktning mot pedagog på fritidshem eller till elevassistent 

Du kommer att följa en elev med stort behov av stöd; praktiskt och social, och det är av stor vikt att du har erfarenhet av liknande arbete. 

Då arbetet kräver att man behöver kunna gå i trappor, promenera och vara utomhus längre stunder i sträck, så behöver du ha normal rörlighet och orka vara i rörelse stora delar av arbetsdagen. 

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-08-06
Efter överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2019-01-31

Referensnummer: C19582/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Fritidspedagoger


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Fritidspedagog och elevassistent