Avesta kommun

Förskollärare på Blåkullen

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Blåkullen är en större förskola med tre huskroppar, vi kallar dessa för Blåkullen 1, Blåkullen 2 och Blåkullen 3. Respektive hus har ett nära samarbete mellan sina respektive avdelningar och vi ser möjligheter att husen har ett visst utbyte med varandra vid behov. Därutöver har vi fyra fina gårdar som kompletterar varandra och som alla avdelningar nyttjar genom ett roterande gårdsschema. Vi har därutöver närhet till skogs- och grönområden, lekparker och bibliotek. God samverkan och gott medarbetarskap är vårt motto ! 
De annonserade tjänsterna finns inom samtliga tre hus, har du ett visst intresse för något särskilt hus kan du gärna uppge det i ditt personliga brev. Placering för tjänsterna är också blandade mellan 1-3 avdelningar och 3-5 avdelningar, ange även gärna dina specifika önskemål om åldersgrupp att arbete med.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. Du 
planerar, genomför aktiviteter, följer upp, utvärderar, analyserar och dokumenterar förskolans verksamhet så att utveckling sker. 
Du verkar för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer

Du skall ha förskollärarexamen och förskollärarlegitimation för att erhålla tillsvidareanställning som förskollärare. 

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, och som relaterar dig till barn och vuxna på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

Du är också serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tycker det är viktigt att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och att du är lösningsfokuserad. 

Eftersom vi alla arbetar för en kvalitativ och trygg verksamhet är det viktigt att du också är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om förskolans mål och inriktining. 

För detta arbete krävs att du kan arbeta självgående och kan ta ansvar för dina uppgifter, likväl som du arbetar lika bra och smidigt i arbetslag. 

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-01-01
Anställningsdatum utifrån erforderligt fattade beslut.

Referensnummer: A814797/2018

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 oktober . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Förskollärare på Blåkullen