Avesta kommun

Enhetschef LSS till Avesta kommun

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Nu söker vi en chef till vår LSS-verksamhet. Vi är idag sex enhetschefer som arbetar tillsammans i ett team som präglas av öppenhet och kollegialt stöd. Hos oss uppmuntras nya tankar och idéer och ett lösningsfokuserat förhållnings sätt . Brinner du för målgruppen och ledarskap? Om du är eller har potential att bli en riktigt bra ledare, kan det vara dig vi söker.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som enhetschef inom LSS är innehållsrikt och meningsfullt. Det inkluderar såväl förvaltande och administrativa uppgifter som stödjande och utvecklande. I rollen ingår personal-, verksamhet, och budgetansvar.

 

Vi vill att du organiserar, leder och samordnar arbetet med utgångspunkt i tillitsbaserad ledning och styrning. I den här tjänsten har du ansvar för gruppboende och personlig assistans. Utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv coachar och stöttar du dina medarbetare i det dagliga arbetet. I vissa fall har du också kontakt med brukare och anhöriga samt samverkar med andra aktörer runt brukaren.

 

Som enhetschef ingår du också i socialtjänstens ledningsgrupp där du med fokus på hela verksamheten förväntas delta aktivt och bidra med nya perspektiv och kreativa lösningar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en slutförd högskoleutbildning som, av arbetsgivaren, bedöms lämplig för tjänsten. Har du redan nu kunskaper och/eller erfarenhet inom LSS, socialrätt och LSS-lagstiftningen är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i ledande position.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är trygg i dig själv. Du har ett coachande, lösningsfokuserat förhållningssätt och ditt ledarskap präglas av tydlighet i kombination med nyfikenhet och omtanke. Genom att motivera och utveckla andra skapar du ett aktivt medarbetarskap och ett gott arbetsklimat. Inom LSS har vi ett nära samarbete enhetschefer emellan och i den här tjänsten är såväl bra samarbetsförmåga som förmåga att vara självgående av största vikt.

 

För att passa in hos oss behöver du ha ett genuint intresse för mötet människor emellan och självklart för funktionsnedsättningsområdet. Du drivs av en vilja att göra bättre och din förmåga till nytänkande kommer påverka hur våra LSS-verksamheter kan utvecklas i praktiken. Ditt intresse för välfärdsteknologi och digital utveckling kommer vara särskilt värdefullt.

 

Övriga kvalifikationer för tjänsten:

• Dokumentationsförmåga samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

• Lätt för att arbeta i olika system och med olika digitala verktyg

• B-körkort

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer: C138202/2023

 

Övrigt

FÖRMÅNER

Hos oss har du friskvårdstimme och friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym alla dagar i veckan samt fria bad i kommunens badhus.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Sista ansökningsdag

2023-06-05

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Enhetschef inom socialtjänst

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.avesta.se

 

Kontakt

Ann-Christine Magnusson

Socialchef

0226-645638

ann-christine.magnusson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Enhetschef LSS till Avesta kommun