Avesta kommun

Enhetsadministratör med larmansvar till Skogsgläntan

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Det är kraften från människorna som gör Avesta unikt. Tillsammans bygger vi Avestas framtid vill du vara med?

 

Omsorgsförvaltningen arbetar efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Inom förvaltningen finns IFO, LSS-verksamhet, socialpsykiatri, hälso- och sjukvård, hemtjänst och särskilda boenden. Här arbetar ca 800 medarbetare som dygnet runt finns till för våra målgrupper.

 

Skogsgläntan är ett särskilt boende som ligger i Skogsbo. Här finns avdelningarna Eken med 9 lägenheter för personer med demenssjukdom, Rönnen med 9 lägenheter samt Björken, Syrenen, Granen och Tallen med 15 lägenheter vardera. Skogsgläntan inryms i markplan vilket underlättar för alla att komma ut i trädgården och i den fina utemiljön runt boendet.

 

Vi vill nu utöka med en till enhetsadministratör på skogsgläntan.

 

Arbetsuppgifter

Som enhetsadministratör kommer du arbeta nära din kollega och enhetschefen där ni har en tät dialog för verksamhetens bästa. Din främsta arbetsuppgift är att fungera som administrativt stöd till enhetschefen. I samråd med enhetschefen följer du verksamhetens behov samt bemannar med personal samt informerar gruppen om eventuella schemaförändringar. Du kommer planera scheman, ta emot korttidsfrånvaro och boka timvikarier. Du kommer vara arbetsgivarens representant och behjälplig med medarbetares frågor. I övrigt ingår administrativa uppgifter såsom upprätta enklare dokument, posthantering, ta fram statistik och sköta nyckelhantering. Du är även delaktig i planering inför utbildningar och planeringsdagar. Din arbetsplats är belägen i anslutning till Skogsgläntans entré och du får en viktig roll att ta emot vissa besökare och frågor som kan komma.

 

I tjänsten ingår också att administrera trygghetslarm. Detta handlar om att ta emot beställningar och avsluta larm. Du kommer göra felanmälningar, göra felsökningar och vara i kontakt med företaget som äger larmtjänsten. Vidare kommer du vara support för hemtjänsten i larmfrågor, vara med och ta fram rutiner och ta fram statistik angående larm.

 

Veckoarbetstid 40 tim/vecka mån-fre.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en gymnasial utbildning, gärna med administrativ inriktning. Du har goda kunskaper och stor vana att använda dator och system som arbetsredskap. Kunskap i Timecare, Pulsen Combine och lönesystemet visma är ett krav. Arbetet kräver god kunskap i svenska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har vana av schemaläggning, personalplanering och bemanning. Erfarenhet från ett arbete med administrativa uppgifter är meriterande.

 

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är serviceinriktad och förstår vikten av ett bra administrativt stöd i en verksamhet. Du arbetar i enlighet med fattade beslut och relevanta styrdokument. När målen förändras har du en förmåga att kunna ändra inriktning i ditt arbete.

 

När arbetet har högt tempo så är du strukturerad och kan hålla fokus på ditt arbete även om du blir avbruten. Du har lätt för att samarbeta med andra och löser uppkomna situationer på ett konstruktivt sätt. Du tar upp kritik endast i de korrekta sammanhangen eller direkt med berörda parter eller överordnad. Du är självgående genom att driva processer vidare och ha ett strukturerat angreppssätt.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Referensnummer: C174636/2024

 

Övrigt

FÖRMÅNER

Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym alla dagar i veckan samt fria bad i kommunens badhus.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Sista ansökningsdag

2024-02-25

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Personaladministratör/Personalassistent

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Mohammad Arbabi

Enhetschef

0226-645635

mohammad.arbabi@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 8 timmar sedan . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Enhetsadministratör med larmansvar till Skogsgläntan