Avesta kommun

Drifttekniker VA-verk

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta! 
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med? 

Avesta Vatten och Avfall AB står inför stora framtida investeringar och spännande projekt de kommande åren. Du tillsammans med övriga arbetsgruppen kommer att vara delaktig att utveckla såväl anläggning som arbetssätt och rutiner i syfte att verksamhetens mål ska uppnås och att den framtida vatten- och avloppsförsörjningen tryggas.Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker VA-Verk kommer du att vara en del av en arbetsgrupp som ansvarar för driften av kommunens avloppsreningsverk och vattenverk. Din huvudsakliga arbetsuppgift är drift, tillsyn och underhåll av de tre avloppsreningsverk som finns i kommunen. 

Som Drifttekniker VA-verk arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar bland annat tillsyn, processövervakning, driftoptimering, förebyggande och akut underhållsarbete. Din uppgift är att bidra till att anläggningarna drivs på ett så effektivt sätt som möjligt inom ramen för gällande tillstånd, lagar och övriga krav. 

Schemalagd beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Kvalifikationer

Vi söker dig med driftteknikerutbildning eller annan teknisk utbildning alternativt erfarenhet från arbete inom VA eller processindustri. För arbetet krävs att du har god datorvana. 

Kunskap och erfarenhet inom el, styr och reglerteknik, underhållsystem eller mekaniskt underhåll är önskvärda kompetenser. 

Personliga egenskaper som vi värderar särskilt högt hos dig i denna tjänst är samarbetsförmåga, intresse och engagemang för arbetsuppgifterna samt att du bidrar med att skapa ett gott arbetsklimat. 

Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är praktiskt lagd, noggrann och kan dokumentera ditt arbete. Samt att det är naturligt för dig att ta egna initiativ, sätta igång aktiviteter och slutföra dem på ett sätt som utvecklar verksamheten. 

B-körkort är ett krav och tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning genomförs innan anställning. 


Ingen erfarenhet krävsAnställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.

Referensnummer: C26921/2019

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-04-28

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Driftmaskinist, reningsverk

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

2

 

Läs mer

http://www.avestavatten.se

 

Kontakt

Kjell Larsson

Driftansvarig VA-verk

0226-64 51 06

kjell.larsson@avesta.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 17 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Drifttekniker VA-verk