Avesta kommun

2 elevresurser till Karlbo skola

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Avesta kommuns vision är att bli topp 20 på rankingen över Sveriges bästa skolkommun år 2020. Karlbo ro strävar efter att ständigt öka meritvärdena, erbjuda en trygg miljö som gynnar varje elevs utveckling och göra varje elev så förberedd som möjligt inför nästa steg i deras utbildning. Som ett led i detta arbete har vi på skolan en profil inom rörelse och hälsa för att bidra till goda vanor och gynna elevernas förutsättningar till god inlärning.

Arbetsuppgifter

Att utgöra ett stöd för en eller flera elever med beteenderelaterad problematik i sin utveckling mot måluppfyllelse. Ge stöd för personlig utveckling så att eleverna kan ta till sig kunskap i skolan. Strävan efter att eleverna ska kunna delta i klassundervisning tillsammans med andra och fungera i sociala sammanhang. Stötta elever med beteenderelaterad problematik under fritidstid, samt delta i sedvanliga fritidsuppgifter. 

Exempel på övriga arbetsuppgifter som kan förekomma: 
• Rastvakter 
• Pedagogiska luncher 
• Delta i temadagar och undervisning utomhus, som friluftsaktiviteter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmågan att bygga en trygg relation till såväl den elev du kommer att arbeta närmast men också till andra barn inom verksamheten. För att arbetet ska vara framgångsrikt behöver du ha en god samarbetsförmåga då goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor är grundläggande för arbetet. Dina arbetsuppgifter underlättas av att du är trygg i dig själv och att du har förmåga att skilja på det personliga och professionella. För att hjälpa eleven framåt på bästa sätt har du förmågan att identifiera behov och agera utifrån dessa. 

På Karlbo skola har vi en profil inom rörelse och hälsa då vi ser möjligheten att påverka våra elevers resultat i positiv riktning med hjälp av daglig rörelse, därför är det även bra om du har ett intresse för rörelse och hälsa och ser positivt på vår profil. 
Ingen erfarenhet krävs

Erfarenhet dock önskvärt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid
Två tjänster om 100%

Tillträde: 2018-08-20

Tidsbegränsad till: 2018-12-21

Referensnummer: C20461/2018

 

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

2 tjänster, om erforderliga beslut tas

Arbetstid:  Dagtid
Enstaka möten på kvällstid kan förekomma.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 juli . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb 2 elevresurser till Karlbo skola