Skanska

Träarbetare till Skanska Direkt – Malmö/Lund

Skanska Direkt arbetar framförallt med ombyggnad och tillbyggnad av bland annat sjukhus, kontor, bostäder, förskolor och skolor. Vår ambition är att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi arbetar ofta i pågående verksamhet nära kunder och brukare.

 

 

Nu har du chansen – Vi söker vi fler engagerade snickare till vår verksamhet i Malmö/Lund

Vi söker dig som vill arbeta i en omväxlande roll med olika projekt, nära kunderna i samarbete med våra underentreprenörer. Är du rätt person kan du få stor frihet och eget ansvar.

 

Du ska självklart ha goda kunskaper som träarbetare och vara trygg i din yrkesroll. Du behöver också ha förmåga att skapa och bibehålla bra relationer med kolleger, medarbetare och kunder.

 

B-körkort är ett krav. Har du yrkesbevis och tidigare erfarenhet av ROT-projekt är det meriterande.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

 

Ansök senast 30 oktober

Skicka in din ansökan med CV och gärna ett personligt brev.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Patrick Svehög, telefonnummer 010-448 09 88.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare till Skanska Direkt – Malmö/Lund