Boliden

Mekaniker till Kross & Infraktsavdelningen

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och förebyggande mekaniskt underhåll av krossanläggningens maskiner, t ex hydraul hammare, lamellmatare och transportörer mm. Arbetstiden är  K2 med kontinuerlig förmiddag och eftermiddag. En viss beredskap ingår i tjänsten.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi söker Dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot industriprogrammet eller motsvarande. Erfarenhet från processindustri eller produktionsarbete är meriterande, likaså om du har förmåga att kunna läsa ritningar samt tillverka utrustningar efter dessa. Du har god kännedom om mekaniskt underhåll, är svetskunnig och har hydraulikkunskaper samt stor maskinvana. Truck- och traversförarutbildning samt utbildning i Heta arbeten är meriterande. Du bör ha kunskaper i engelska då dokumentation av utfört arbete sker på engelska i vårt underhållssystem Maximo, allmän datorvana ett krav. B-körkort krävs för tjänsten.

Som person kan Du arbeta både självständigt och i grupp, Du tar för dig i arbetet med personligt ansvar för kvalitét och prestation.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Peter Burck 0970-729 052.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Mona Morin 0970-72 95 91 eller Isabelle Endmyhr 070-601 26 99.

Sista ansökningsdatum är 7 juli 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Kross & Infraktsavdelningen