Skanska

Tjänsteansvarig för Backup Service till Skanska Sverige IT -Stockholm

Skanska Sweden IT är en helt integrerad organisation inom Skanska som erbjuder IT-tjänster och support inom Skanska i Sverige, i Norden och globalt. Vi är en affärstillgång som är nyckeln till Skanskas framtid och spelar en proaktiv roll i den dagliga verksamheten och driver innovation med hjälp av vår digitaliseringsresa. Vårt fokus är inte bara på vad vi gör idag, vi fokuserar på vad som är möjligt imorgon.

 

Gruppen Core Infrastructure underhåller, utvecklar och driftar Data Center, Nätverk, virtuella platformar, storage, backup och file service i nära samarbete med samtliga processområden.

 

Vill du vara en nyckelspelare i att leverera de bästa IT-lösningarna till Skanska?

Vi söker nu en senior infrastrukturspecialist som vill ta sig an rollen som tjänsteansvarig för backupservice. Rollen innebär att ansvara för backuplösningar för en organisation med 12 000 användare, 750 servrar och två datacenter.

 

Du är vår seniora specialist inom området och arbetar självständigt med frågor kring uppgraderingar och Life-Cycle Management. Du tar fram kostnadsförslag för de uppgraderingar som du identifierar som nödvändiga. Du behöver också vara ”bollplank” till Cloud-initiativ inom backupområdet.

 

Din bakgrund

Du har specialiserat dig inom området och har några års erfarenhet från en roll där du har ansvarat för backuplösningar i en större IT-miljö. På Skanska använder vi Netbackup.

Du tycker om att ha ett eget ansvar, är självständig och proaktiv. Du är bra på att dokumentera. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet.

 

Ansök senast 2 oktober

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Lind, Gruppchef IT på 010-44 81 23.

Välkommen till Skanska!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 september

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Tjänsteansvarig för Backup Service till Skanska Sverige IT -Stockholm