Jurek

Redovisningsekonom med SAP till stort bolag

För vår kunds räkning söker vi nu en driven redovisningsekonom med erfarenhet av SAP till ett stort bolag inom daglig varuhandeln.

Detta är ett föräldravikariat som löper 12–15 månader med start 1:a april. Du kommer vara placerad på kundens kontor i Solna.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i ett som består av sex redovisningsekonomer och du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen. Du kommer ansvara för att förbereda årsbokslut genom avstämningar till dina kollegor som är upprättar boksluten. Gruppen är delvis processindelad vilket innebär att man arbetar med delar av ett eller flera bolagsprocesser. Kunden arbetar i affärssystemet SAP.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Revidera kontoavstämningar upprättade av outsourcingcenter

• Månatliga bokslutsbokningar relaterat till något bolag / process

• Avstämning mellan SAP och koncernrapportering

• Deklaration av moms samt personalens skatt

• Avstämning mellan HR system och SAP gällande löner, semesterskuld, löneskatt m.m.

• Generellt agera avlastning för gruppen

 

Vidare innebär arbetet mycket kommunikation med avdelningar inom företagen som gruppen sköter redovisningen för samt det outsourcing center i Indien som arbetar med löpande avstämningar och rapportering.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större bolag och förståelse av rapportering i en koncern, främst konceptet med koncerninterna avstämningar. Du har tidigare arbetat i SAP och har förståelse för komplexa system.

 

Vidare tycker du om att arbeta brett och trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Som person tror vi att du är noggrann och har en prestigelös och stödjande inställning.

 

 

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll som redovisningsekonom hos ett bolag med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i Solna. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget omfattar heltid och förväntas pågå 12-15 månader med start 1: a april.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom med SAP till stort bolag