Jurek

Ekonomistudenter för kommande sommaruppdrag i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu är sommaren snart här och många av våra kunder behöver stöd på deras ekonomifunktioner under sommarmånaderna. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som studerar ekonomi och kanske har någon administrativ erfarenhet att få börja samla på dig värdefull erfarenhet på arbetsmarknaden. Våra kunder är alltifrån stora internationella koncerner till mindre svenska bolag med familjära kontor. 

 

Exempel på arbetsuppgifter: 

• Kundfakturering

• Registrera leverantörsfakturor

• In- och utbetalningar

• Påminnelsehantering

• Inkassoärenden

• Bevaka ekonomimail/ärenden

 

Vem är du?

Vi söker dig om studerar ekonomi på universitet/högskola och har troligtvis läst nåt år av dina studier. Har du även tidigare erfarenhet från administrativt arbete eller på ekonomiavdelning är det meriterande. Som person är du strukturerad och noggrann och du frågar heller en gång extra för att säkerställa att saker blir gjorda korrekt. Som konsult på Jurek ser vi att du är positiv, prestigelös och en god teamplayer som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en bra kollega och konsult.

 

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd som konsult via Jurek men arbeta ute hos nån av våra kunder där det kan finnas olika upplägg kring hybridarbete samt behov kring heltid eller deltid. Under din anställning har du en konsultchef hos Jurek som du har löpande kontakt med under ditt uppdrag. Vid frågor gällande intresseanmälan är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se Observera att vi tar inte emot ansökningar via epost. 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomistudenter för kommande sommaruppdrag i Stockholm