Skanska

Sommarjobb Väg och anläggning - Katrineholm

Vill du vara på plats där det händer? Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

 

På Väg & Anläggning arbetar vi med olika projekt inom mark, energi och anläggning. Det inkluderar uppdrag för näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige ansvarar för Skanskas väg- och anläggningarbeten fördelade i distrikten Östergötland, Bergslagen (Närke, Västmanland, Dalarna), Sörmland och Uppsala/Gävleborg.

 

Vill du sommarjobba på ett av världens främsta byggföretag? Då har du kommit helt rätt.

 

Hos oss har du möjlighet att få ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Ta chansen att rivstarta din utveckling inom Skanska redan under din studietid.

Som sommarjobbare hos oss kommer du att vara en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara uppdatera APD planer, arbetsberedningar, viss mängdberäkning, ritningshantering samt gå med våra anläggningsarbetare i deras vardag.   

Du kommer bli tilldelad en handledare i ditt dagliga arbete och lärande.
 

Sommarjobbets placeringsort är Katrineholm

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar  

 

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkeshögskola. Ditt sommarjobb ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och samtidigt få nyttiga erfarenheter inför det stundande arbetslivet.

 

Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du har ett tydligt eget driv och vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team.

 

Att tänka på när du ansöker 

 

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Uppge även eventuella önskemål kring tidsperiod.


Sista ansökningsdag 31 januari 2021. Vi påbörjar inte urvalet innan dess.
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Larsson 010 448 62 01, eller regionadministratör Emelie Landström 010 449 52 31


Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Katrineholm, Södermanland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Katrineholm . Publicerat : 15 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb Väg och anläggning - Katrineholm