Boliden

Sommarjobb Bergarbetare

Boliden

Kristineberg

Renström

Kankberg

 

Full time

JOB_003926

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Bergarbetare

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta under jord, i vår produktion under sommaren. Har du bergarbetarutbildning, eller motsvarande erfarenhet så är det meriterande! Men du kommer långt med maskinvana av tunga fordon och viljan att lära dig! Vi kommer erbjuda introduktion och utbildningsinsatser under våren för att du ska vara redo för uppdraget innan sommaren! Som Bergarbetare kommer du att få utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete, ex. losshållning och bergförstärkning. Arbetstiden är förlagd underjord förmiddag/Eftermiddag 7/7 vilket innebär du arbetar 7 dagar och är ledig 7 dagar.

 

Du måste du vara tillgänglig redan under våren för utbildning och introduktion som planeras ske löpande, meddela i din ansökan när du är tillgänglig. Stationeringsorter är Kankbergsgruvan, Renströmsgruvan samt Krsitinebergsgruvan ange gärna i din ansökan om du är intresserad av en av dessa eller samtliga.

 

Om du kommer delta i hanteringen av sprängämnen kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) genomgå bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Bergarbetare