Skanska

Säljare, distrikt Norr Skanska Rental - Sundsvall

Vill du bidra till att skapa kundupplevelse i världsklass?

 

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

 

De senaste åren har Skanska Rental lagt stor kraft vid att se över interna och externa processer som skapat en större tydlighet i både arbetssätt och kunderbjudande. Nu är vi i startgroparna att från en stabil plattform ta ytterligare kliv ut på marknaden. Vill du vara med på vår resa?


För att fortsätta växa på marknaden utökar vi vår säljstyrka. I rollen som säljare på Skanska Rental kommer du att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer med både befintliga och nya kunder. Vidare kommer du att skapa affärer utifrån mål och strategier uppsatta i samarbete med vår försäljnings- och marknadsfunktion. Du kommer att besöka kunder och deras projekt för att ta reda på hur vi bäst kan hjälpa dem. Detta innebär möten på kundernas huvudkontor samt byggarbetsplatser och ansvara för att de bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg- och anläggningsprojekt.

 

Rollen är mycket varierande likväl som dina kunder, som kommer att arbeta med både större och mindre byggprojekt. Du kommer att få stor frihet att planera och genomföra ditt arbete, samtidigt som du får coachning och stöttning från din chef och kollegor inom försäljning och marknad.

 

Placeringsort är Sundsvall, men ditt arbetsområde är i första hand Västernorrland med viss stöttning mot Jämtland och Umeå.

Du är duktig på nätverkande och affärer

Du har ett brinnande intresse för att bygga relationer och trivs med en vardag då ingen dag är den andra lik. Du är bra på att skapa lönsamma affärer, vilket du gör med ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.

Då arbetet innebär mycket kontakter internt såväl som externt är det viktigt att du har lätt för att skapa nätverk och har ett genuint och naturligt intresse för att bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Du är driven, prestigelös och självgående och din framåtanda återspeglar sig både i arbetet och hos dig som person. Du är en förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet av kund och försäljningsarbete inom uthyrningsbranschen eller teknisk försäljning alternativt erfarenhet från arbetsledning inom produktion inom byggbranschen och erfarenhet från försäljning. Det är en fördel om du har en utbildning inom sälj/marknad/ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta med både större och mindre kunder, samt med CRM-system, är detta starkt meriterande. B-körkort är ett krav då kundbesök och resor ingår i tjänsten.

Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök nu, vi rekryterar löpande!

Sista ansökningsdag är den 28 februari, men vi utför löpande urval så tveka inte att söka. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Distriktschef Peter Hansson på 0738-205764

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Sundsvall, Västernorrland, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 27 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Säljare, distrikt Norr Skanska Rental - Sundsvall