Jurek

HR-Konsult

För kunds räkning söker vi en HR-Konsult

 

Som HR Partner arbetar du brett med alla HR-relaterade frågor såsom exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö, kompetens- och ledarskapsutveckling, rehabilitering, fackliga förhandlingar med mera. Du stödjer självständigt cheferna i våra verksamheter och tillsammans arbetar ni för att skapa förutsättningar för att utföra verksamheternas uppdrag så effektivt och framgångsrikt som möjligt. Denna HR-partnertjänst arbetar med chefsstöd mot Stadsledningsförvaltningen, men det kan också bli aktuellt att arbeta mot någon annan av stadens förvaltningar över tid.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat brett med HR-frågor i en liknande roll. Du har en högskoleutbildning från PA-programmet, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete på förvaltnings- eller verksamhetsnivå. För att trivas hos oss bör du stimuleras av utåtriktat arbete och den bredd i arbetsuppgifterna som det innebär när man arbetar som verksamhetsnära HR Partner.

 

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och strukturerat. Du stimuleras av att arbeta mot uppsatta mål och har en förmåga av att driva dina uppgifter från början till slut. Vidare är du ansvarstagande och prestigelös; hos oss delar vi gärna med oss av såväl framgångar som av misstag. Du har ett flexibelt förhållningssätt och är tydlig i din kommunikation vilket skapar såväl förtroende som goda samarbeten med andra. Du har god datorvana vilket gör att du enkelt sätter dig in i de system vi använder och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Du erbjuds:

Är du den vi söker till detta uppdrag? Skicka då in din ansökan direkt! Uppdraget är tilltänkt att starta omgående och beräknas pågå i ca 3 månader med eventuella möjligheter till förlängning. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se, 073-980 69 27

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Landskrona

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 3 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-Konsult