Skanska

Transaktionsspecialist - Projektutveckling Kommersiellt & Hyresbostäder

Projektutveckling kommersiellt fokuserar på utveckling av fastigheter över hela landet i produktsegmenten samhällsfastigheter, kontor och hotell. Vi arbetar med privata, statliga och kommunala aktörer och består av ca 60 personer utspridda från norr till söder, och vår region är indelad i tre marknadsområden. Vi på Skanska medverkar i att utveckla samhället vi lever i och som en del av vårt team inom Projektutveckling Kommersiellt har du möjlighet att göra ett verkligt avtryck.

 

Skanska Hyresbostäder vill bygga ett bättre samhälle genom att skapa bostäder till alla som inte kan eller vill äga sitt boende. Vårt fokus är på hela processen, från tidiga skeden med markförvärv till färdiga hyreshus. Vi skapar nya affärer med kommuner och fastighetsägare och vi har ett långsiktigt perspektiv i våra kundrelationer, som är business to business. Tillsammans med våra kunder skapar vi boenden som ger nöjda hyresgäster.

 

Transaktionsspecialist med fokus på tillträden

 

Skanska Sverige tror på en långsiktigt och lönsam investering där vi genom vår kompetens bidrar till samhällsutveckling samt hjälper kunden med helhetslösningar. Som Transaktionsspecialist är du en del av ett tight och engagerat transaktionsteam som stödjer Skanska Sveriges projektutvecklande verksamheter inom kommersiell utveckling och hyresrättsutveckling - i transaktionsprocesser och tillträdesprocesser från Ystad i söder till Kiruna i norr. Utgångspunkt för tjänsten är med fördel kontoret i Stockholm alternativt Göteborg eller Malmö med i så fall tillkommande resor.

 

Du har helhetsbilden av våra affärer

 

Som transaktionsspecialist får du en viktig roll inom Projektutveckling kommersiellt och Hyresbostäder. I rollen stödjer du affärsutvecklare och byggherrar i förhandlingar och avtalsfrågor samt driver processerna framåt. Du arbetar i nära samarbete med de olika marknadsområdena och tillsammans i teamet säkerställs att erfarenheter från gjorda affärer tas tillvara i kommande och gör oss bättre. Som transaktionsspecialist med fokus tillträden är du vår specialist inom tillträdesprocessen. Du stöttar projektansvarig från att avtal är signerade fram tills att tillträden är slutförda.

 

Du har kontinuerlig kontakt med våra kunder såsom investerare och rådgivare inom fastighetsmarknaden. I rollen projektleder du i förhandlingar och Due Diligence-processer i samband med transaktioner och tillsammans med projektteamen säkerställer leverans av de avtal som ingått i samband med tillträde.

 

Vi arbetar hela tiden med att bli bättre och utveckla våra affärer och i rollen har du stor möjlighet att vara med och påverka det löpande utvecklingsarbetet av transaktionsprocessen men också att förbättra affärerna och Skanska Sveriges arbete.

 

Du har en bred erfarenhet av förhandlingar och avtalsfrågor

 

För att lyckas i rollen har du flera års relevant erfarenhet av affärsutveckling, inklusive transaktioner, avtalsförhandling och tillträdesprocesser samt har en vana av att arbeta med mer komplexa affärer. Hos oss kommer du att driva många parallella frågor samtidigt under eget ansvar, vilket kräver att du är analytiskt och strukturerat lagd. Vidare är det viktigt att du kan vara tydlig och kravställande i exempelvis tillträdesprocesser. Du har en förmåga att leda dig själv, andra och är samtidigt uthållig samt långsiktig i sättet att ta dig an utmaningar.

 

Du rapporterar till Skanska Sveriges transaktionschef placerad i Stockholm.

 

Vill du bli en del av vårt team?

 

Skicka din ansökan redan nu eller senast den 18 april 2021. Har du frågor avseende rollen kontakta Transaktionschef Maria Ronvall, 010-448 16 81 eller frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-konsult Anders Enström, 010-449 20 04.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Stockholm, Stockholm, Sweden

• Additional Locations: Malmö, Skåne, Sweden; Göteborg, Västra Götaland, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Transaktionsspecialist - Projektutveckling Kommersiellt & Hyresbostäder