Skanska

Projektingenjör till Skanska Hus Syd

Projektingenjör till vårt kommersiella husdistrikt i Malmö/Lund

 

Skanska Hus Syd arbetar med många av Skånes mest spännande byggprojekt. Nu söker vi en projektingenjör till vårt kommersiella distrikt i Malmö som vill arbeta tillsammans och utveckla vårt lokalsamhälle. Vill du arbeta med stora projekt där stödfunktioner och utvecklingsmöjligheter är naturligt del av arbetsplatsen, välkommen till Skanska!

 

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle.

 

Ditt fokus – lagspelaren som är projektets sammanhållande länk 

 

Tillsammans med kollegor skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, levererar hög produktivitet och gedigen kvalitet. Taggar du till när du får flera arenor att lira på samtidigt och vet när du måste prioritera? Då kommer du trivas utmärkt i rollen som projektingenjör!

 

Dina kollegor och närmaste samarbetspartners på projektet är produktionschef och projektchef, vilket gör din roll en viktig del av beslutfattandet i projektledningen. Du kommer bland annat att ansvara för att ta in offerter, göra inköp, hantera ekonomiuppföljning och administration i våra byggprojekt. Det innebär mycket kontakter internt och externt, vilket gör det enklare om du tycker om att skapa och behålla bra relationer till både kunder, leverantörer, underentreprenörer och kollegor.

 

 

Profil 

 

Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom området bygg, ekonomi eller inköp. Du behöver ha tre års erfarenhet av ekonomiuppföljning, inköp, kalkyl och/eller dokumentation i projekt, samt ha en vana att hantera kunder och leverantörer. Du kan också arbetat med liknande arbetsuppgifter i andra branscher – utmana oss gärna!

 

Gillar du utmaningar? Då är detta tjänsten för dig! 

 

 

Varför Skanska? 

 

Vår vision börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid. Givetvis erbjuder vi dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag m.m.

 

 

Ta chansen, sök tjänsten!

 

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 4 mars. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Vid  frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Patrik Ekberg 010-449 96 02 eller patrik.ekberg@skanska.se.

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag.

 

Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör till Skanska Hus Syd