Skanska

Projektingenjör Skanska Hus Väst - Örebro

Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalité, miljö och nöjda kunder i fokus.

 

Skanska i Örebro växer – följ med oss på resan!

 

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!

 

Distrikt Örebro har många intressanta projekt på gång och vi söker nu efter en erfaren projektingenjör till vår organisation. Som medarbetare hos oss kan du komma att arbeta i projekt i hela Örebro län, vi har idag främst projekt i Örebro.

 

Rollen som Projektingenjör på Skanska Hus Örebro

 

Du arbetar i nära samarbete med projektchef och produktionschef och tillsammans driver ni projekten mot uppsatta mål och riktlinjer. Som projektingenjör på Skanska har du en central roll i projektteamet. Tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, som också levererar hög produktivitet, förutsägbar lönsamhet och gedigen kvalitet.

 

Som projektingenjör ansvarar du bl.a med kalkyl- och anbudsarbete, inköp i projekt, digitaliseringsfrågor, ekonomiuppföljning och mycket, mycket mer. Det innebär mycket kontakter internt och externt, därför blir det enklare om du tycker om och drivs av att skapa och behålla bra relationer till både kunder, leverantörer, underentreprenörer och kollegor.

 

Du är en viktig representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar i din yrkesroll såväl som i din personlighet.  Läs mer här:

 

https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Vi förutsätter att du:

 

-Är intresserad av att leda, planera och driva projekt

-Har lätt för att skapa förtroende och framförallt att du är en bra kollega som vill göra skillnad!

-Är nyfiken, noggrann, engagerad och gillar utmaningar

-Vill vara med och utvecklas på Skanskas digitala resa

-Har minst tre års erfarenhet av ekonomiuppföljning, inköp, kalkyl och/eller dokumentation i projekt, samt har en vana att hantera kunder och leverantörer

 

Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom området bygg, ekonomi eller inköp och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

 

Berätta om dig och ansök idag!

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Antingen till rekryterande chef Peter Thorsén, 010-448 65 82, alternativt HR Johanna Schäfer, 010-448 30 18.

 

Sista ansökningsdag är 2020-12-10. Vi rekryterar löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Additional Information

  • Location: Örebro, Örebro, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 19 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Skanska Hus Väst - Örebro