Boliden

Semestervikariat - Tillredningen

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på tillredningen består i huvudsak av borrning, laddning och sprängning. Det förekommer även viss service och underhåll av borriggar. Du kommer att utföra ett eller flera av arbetsmomenten inom tillredningen och vid behov även andra förekommande arbetsuppgifter inom sektionen. Tunga lyft förekommer. Du kommer att ingå i ett skiftlag med arbetstid förlagd till kontinuerlig skiftgång, K2 med förmiddag och eftermiddag.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör ha gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet från eller utbildning inom arbetsområdet är en merit. B-körkort är ett krav. C-körkort och sprängkort klass A är meriterande. Heta arbeten samt traversutbildning eller säkra lyft är också önskvärt. Vi söker dig som är flexibel och har förmågan att samarbeta i grupp men som även kan jobba självständigt efter uppsatta mål. Noggrannhet och ansvarstagande är viktiga egenskaper. Att du har rätt attityd till säkerhet är ett krav, då en säker arbetsplats är ett stort fokusområde för oss.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Anders Abrahamsson, 0970-72 91 76, Arbetsledare Torbjörn Isaksson 0970-72 91 84 och Arbetsledare Linda-Marie Lantto 0970-72 95 11.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av Joakim Davidsson 0970-72 90 28.

 

Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är 29 februari 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Tillredningen