Jurek

Konferenskoordinator till Svenska institutet för standarder

I våra lokaler vid Torsplan i Stockholm har vi förutom vårt fina kontor även en ny och modern konferensanläggning med möjlighet att ta emot upp till 240 gäster i 10 konferensrum. Vi är ett team inom "Kontor och konferens" som tillsammans månar om våra gäster och alltid strävar efter att ge bästa service på ett professionellt och trevligt sätt. Nu söker vi en kollega att stärka vårt team. Är det dig vi söker?

 

Vad innebär arbetet?

Som konferenskoordinator kommer du att vara med och ta ansvar för, och ständigt bidra till, att utveckla vår reception och konferens – självklart med fokus på att leverera bästa service och support för alla våra gäster. I rollen ingår allt från administration kring att hantera bokningar, praktiskt förbereda och möblera rummen, beställa och servera förtäring, ta hand om disk till att hjälpa till med teknisk utrustning. Det är en varierad roll med tidvis högt arbetstempo.

 

Är du den vi söker?

Du har minst gymnasieutbildning och erfarenhet från ansvarsfullt serviceinriktat arbete. Då det blir alltmer inslag av teknik och digitalisering så är det ett område som det verkligen gäller att hänga med i. Vi söker därför dig som har erfarenhet av att hantera konferensteknik eller annat tekniskt stöd. Du behöver också känna dig bekväm att tala engelska, då vi många gånger har internationella gäster.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara en serviceinriktad "teamplayer" med glatt humör och god samarbetsförmåga. Övriga önskvärda egenskaper är att du har förmåga att planera och prioritera, är stresstålig, flexibel och alltid ligger steget före samt är den som hellre ser lösningar istället för hinder.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst där arbetet omfattar en mängd olika sakområden med en internationell prägel. Du kommer ha en viktig funktion i en organisation som gör skillnad och får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang.

 

Detta är ett konsultuppdrag om minst sex månader med chans till direktrekrytering. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Rekrytering och bemanning men arbeta hos vår kund SIS, som sitter i mycket fina lokaler vid Torsplan. Uppdraget förväntas starta omgående. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Felicia på felicia.pettersson@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konferenskoordinator till Svenska institutet för standarder