Skanska

Projektingenjör, Entreprenad Skanska Industrial Solutions - Skåne

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

                               

Verksamheten inom asfalt, bergmaterial och infraservice bedrivs i fyra regioner, Norr, Öst, Syd och Väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Vi söker nu en Affärsdriven Projektingenjör till vår beläggningsverksamhet i Skåne  

 

Som projektingenjör har du ett nära samarbete med produktionen för att ge projekten förutsättningar att skapa en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Ditt fokus kommer innefatta inköp, projektekonomi, reglering och anbudsarbete. Rollen innebär mycket kontakter med olika funktioner i projektet och du bygger nätverk och skapar goda relationer med leverantörer, underentreprenörer och våra kunder.

 

Du är en lagspelare med fokus på Affären

 

Vi söker dig med relevant utbildning från Universitet eller Högskola och med minst tre till fem års erfarenhet av branschen eller motsvarande. Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig.

 

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i en supporterande roll inom produktion. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp.

 

Vidare har du en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt, du är tydlig och lyhörd. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad.

 

Vi behöver din ansökan senast den 30 april!

 

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarnach tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev via länken nedan.

 

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterade chef Johan Knutsson på 010-448 36 20.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

• Location: Malmö, Skåne, Sweden

• Additional Locations: Ystad, Skåne, Sweden; Lund, Skåne, Sweden; Helsingborg, Skåne, Sweden; Kristianstad, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 6 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör, Entreprenad Skanska Industrial Solutions - Skåne