Skanska

Arbetsledare Hus Norr – Borlänge

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Region Norr har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Vår målsättning är att bedriva en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

 

Just nu har vi ett flertal spännande pågående husprojekt i Dalarna och söker

 

Erfaren arbetsledare som brinner för byggproduktion!

 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och säkerställa att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer och enligt de lagar, regler och riktlinjer som finns kring arbetsmiljö och säkerhet.

 

I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Andra arbetsuppgifter kan vara att:

• Upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och säkerställa att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt

• Upprätta och stämma av tidsplaner

• Leda hantverkare och underentreprenöre

• Styra mot uppsatta lönsamhetsmål

• Utföra dagliga avstämningar och uppföljningar

 

Vi erbjuder dig ett givande arbete i en tajt sammansvetsad grupp som välkomnar nya medarbetare och tar hand om varandra. Hos oss på Skanska får du möjligheten att förverkliga spännande byggprojekt i ett modernt, värderingsstyrt företag som fokuserar på hållbar samhällsutveckling.

 

 

Du är en lösningsorienterad lagspelare

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda teamet till att producera med hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, stor produktionskunskap och du är van att arbeta i en arbetsledande roll. Du ser möjligheter istället för problem och du har förmågan att hitta de rätta lösningarna i projekten.

 

Som person är du trygg, tydlig och strukturerad och du har förmågan att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

 

 

Vi behöver din ansökan senast 5 juni!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev. Har du frågor gällande tjänsten får du gärna kontakta projektchef Robert Svahn på 010-448 18 12.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Norr – Borlänge