Skanska

Planeringsspecialist till Hus Göteborg

Med din planering skapar vi projekt i världsklass!

 

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden.
Skanskas husverksamhet i Göteborg har många spännande pågående projekt nu bl a Nordens högsta kontor Citygate, Högsbo specialistsjukhus och bostadskvarteret Makrillen.  Vår verksamhet präglas av ständig utveckling och en förutsättning för en lyckad produktion är en genomarbetad planering. Därför söker vi nu ytterligare en planeringsspecialist som ska bidra till vår fortsatta framgång redan i tidiga skeden.

 

Du behövs från start!

 

En tydlig och levande planering i tidiga skeden skapar förutsättningar för en framgångsrik produktion. Som planeringsspecialist bidrar du med din kompetens från anbudsskedet till överlämnandet vid våra olika projekt. Du ingår i en grupp av planeringsspecialister inom vår operationella support och kommer att arbeta i flera projekt parallellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

• Upprätta tidplaner samt resursplanering vid projektering, inköp, produktion och överlämnande, och hålla dessa uppdaterade tillsammans med projektledningen
• Analysera ändringar av tidplaner och utvärdera eventuella konsekvenser
• Verka för ett aktivt engagemang, delaktighet och ökad kompetens inom planering
• Delta i planeringsnätverk för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte
• Aktivt delta i att utveckla arbetssätt och verktyg inom planering tillsammans med andra specialister

 

Ett systematiskt arbetssätt som skapar engagemang

 

Vi ser gärna att du idag arbetar som planeringsspecialist alternativt arbetar inom byggbranschen som produktionschef, projektingenjör eller byggprojektledare med stort intresse för planering. Erfarenhet från byggprocessens alla skeden är meriterande, och det är viktigt att du har fallenhet för detaljer och kan se avgränsande delar av en process. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har ett smittande engagemang och pedagogisk förmåga för att vägleda i rätt riktning. För att bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och en duktig kravställare som arbetar aktivt med uppföljning. Vidare är det viktigt att du har arbetat med något planeringsverktyg tidigare, exempelvis Asta Power Project, och/el Primavera P6. Arbetet innebär en del resor, främst mellan projekt i Göteborgsområdet.

 

Vi är nyfikna på dig!

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 31 jan. Vi träffar kandidater löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Samuelsson, rekryterande chef, 010 – 448 43 39.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Planeringsspecialist till Hus Göteborg