Skanska

Projektchef Väg och anläggning - Skellefteå

Skanska Väg och Anläggning har som ambition att vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller grönt byggande och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare för att på så sätt förbättra vår lönsamhet. 

Till distrikt Västerbotten söker vi nu en driven och engagerad Projektchef. Placeringsort är Skellefteå men resor inom Västerbotten förekommer regelbundet.


Att vara projektchef hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete 

Som projektchef har du en nyckelroll – med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts – och helst överträffas. Du ansvarar för att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten. Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Du arbetsleder medarbetare i projektet, vilket förutsätter att du är bra på att skapa delaktighet och engagemang och att du är en bra kommunikatör.

Vi söker dig som har erfarenhet inom väg och anläggning

Vi söker dig som är civilingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha flerårig erfarenhet av liknande tjänst med dokumenterad erfarenhet av att driva projekt med helhetsansvar. 
Som person är du företagsam, drivande och organiserad. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika saker parallellt. Ditt sätt är affärsmässigt och du förstår vikten av bra kundrelationer. I din roll som ledare är du tydlig, kommunikativ och motiverande. Tjänsten kräver B-körkort.

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. 

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. 

Välkommen med din ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast då vi går igenom ansökningar löpande, dock senast 24 Maj 2019. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sören Gustafsson, distriktschef: 010-44 88 075 eller Ulrica Sundström, HR-partner: 010-44 87 492. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 maj . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Väg och anläggning - Skellefteå