Bahusia

Mekaniker till Jaco Maskinservice i Säffle

Jaco Maskinservice AB

Säffle

Installation/Drift/Underhåll

 

Sista ansökningsdatum

2024-07-07

 

Om Jaco Maskinservice

Vi är specialister på maskiner och redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Vi utför service och reparationer på skogs- och lantbruksmaskiner och trädgårdsmaskiner. I butiken har vi ett brett sortiment av gräsklippare, snöslungor, röjsågar, motorsågar mm. Vi har också såg- och trädgårdsprodukter och tillbehör, oljor, batterier, arbets- och skyddskläder och försäljning inom hydraulik. Jaco Maskinservice är auktoriserad servicelämnare åt John Deere Forestry som är marknadsledande leverantör av skogsmaskiner i Sverige.

 

Vi söker nu mekaniker till Säffle!

 

Om tjänsten

Du kommer arbeta både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på Lantbruksmaskiner, skogsmaskiner, grönytemaskiner men även på andra typer av maskiner.

 

Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet så är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker på liknande produkter. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

 

Din personlighet

Du är noggrann, strukturerad och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten.

 

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se

 

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43, hakan@bahusia.se

 

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Säffle . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Mekaniker till Jaco Maskinservice i Säffle